DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Master’s Pink Gin Gaveæske

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Master’s Pink Gin og Indi strawberry Tonic giver en sød og rød Gin & Tonic, med en dejlig smag af jordbær, og skønne noter af citrus og hindbær. Helt perfekt med en masse isterninger.

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

37.5%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS101741 Kategorier: , , , , Tags: , , ,

Læs mere …

Master’s Pink Gin gaveæske indeholder den skønne pink gin fra Master’s, og Indi Strawberry Tonics. Ginnen kommer fra det spanske MG Destilerías. Det blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940, efter sigende i Cataloniens bjerge. Destillerimesteren måtte nemlig flygte, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939.

I sit eksil fandt han vilde enebær, lime, citron og appelsin som han gav sig i kast med at destillere på. Efter sit eksil og Francos fald vendte han tilbage til sit destilleri med sin opskrift og har destilleret på den lige siden.

Master’s Pink Gin er lavet på deres klassiske London Dry Gin. Ginnen er baseret på hvedealkohol, destilleret med enebær, kardemomme og koriander. Herefter tilsættes en alkohol, der har ligget et år med Sevilla citron, bitre Sevilla appelsiner og søde Valencia appelsiner. Til sidst blandes det hele med friske purerede hindbær og jordbær.

Dette giver en dejlig blød smag, og en flot lyserød farve. Denne gin er fyldt med søde noter fra citrus, hindbær og jordbær, og smager som en sød sommerdag i Spanien.

For at fremhæve de søde bærnoter, har vi matchet den med Indi Strawberry Tonic i vores Master’s Pink Gin gaveæske. Det er en skøn jordbærtonic, der er rig på smag, da den er fremstillet ved en metode der bevarer jordbærrenes naturlige smagsolier. Indi Tonic kommer, ligesom Master’s, fra Spanien.

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort