DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Master’s London Dry Gin Gaveæske

Indi Tonic passer super godt til Master’s London Dry Gin, hvor den formår at fremhæve de søde og friske citrusfrugtsmage. Den spanske Indi Tonic er både sød og frisk med en god kulsyre og middeltør kinin.

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS101949 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Master’s London Dry Gin Gaveæske er lavet til at skabe en god gin & tonic oplevelse. Den indeholder den dejlige Master’s London Dry Gin, og 4 lækre spanske Indi Tonics.

Ginnen kommer fra det spanske MG Destilerías. Det blev grundlagt tilbage i 1835, men begyndte først at destillere gin i 1940, efter sigende i Cataloniens bjerge. Destillerimesteren måtte nemlig flygte, da den spanske diktator Franco kom til egnen i 1939.

I sit eksil fandt han vilde enebær, lime, citron og appelsin som han gav sig i kast med at destillere på. Efter sit eksil og Francos fald vendte han tilbage til sit destilleri med sin opskrift og har destilleret på den lige siden.

Den dag idag, er ginnen lavet på lokale spanske ingredienser, som enebær, koriander, citron, lime og frisk og sød appelsin. Det giver en skøn klassisk gin, med en god tørhed og en masse friske citrusnoter. Ginnen er lavet som en London Dry Gin, hvor den er destilleret med alle ingredienserne på én gang.

Master’s London Dry Gin Gaveæske er med Indi Tonic, fordi vi mener, at de går super godt sammen. Indi Tonic er fremstillet på en naturlig måde, hvor man ved at bruge vandbade, bevarer de naturlige olier fra ingredienserne. Den har derfor nogle skønne naturlige smage, der på en god måde fremhæver citrusnoterne i ginnen.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort