DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Jawbox Rhubarb & Ginger Ginlikør Gaveæske

Klassisk kombination, sød og kraftig smag af rabarber. Afbalanceret med varmen fra ingefær for en perfekt balance af smag.

350,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

20%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS101420 Kategori: Tags: , ,

Læs mere …

Jawbox Rhubarb & Ginger Ginlikør Gaveæske indeholder den skønne Jawbox rabarber ginlikør, og 4 flasker Bermondsey Tonic. De giver tilsammen en frisk og sommerlig gin & tonic, med en dejlig smag af rabarber, med en smule varme fra ingefæren.

Bermondsey Tonic er en skøn og let lonic, med en svag gylden farve. Den får sin gyldne farve fra en naturlig behandling af kininen, fremfor kemisk. Skaberne bag havde et mål om at lave en tonic, der giver mere plads til at smage ginnen, end den traditionelle tonic. Derfor er smagen meget mild i denne tonic. Den lader virkelig rabarberen skinne igennem.

Ginlikøren i vores Jawbox Rhubarb & Ginger Ginlikør Gaveæske er lavet på den klassiske Jawbox Gin. Den er destilleret på enebær, lyng, koriander, kanel, angelika, irisrod, peber cubeba, citron, kardemomme, lakridsrod og paradiskorn. Det giver nogle spændende og en smule krydrede undertoner til ginlikøren. Den dominerende smag er dog den søde og syrlige smag af rabarber med den varme og krydrede smag af ingefær.

Køb her som enkelt flaske!

The Jawbox Distillery ligger på et over 400 år gammelt gods i Belfast, Nordirland. Her dyrker og høster destilleriet selv den hvede de producerer deres basespiritus på. De destillerer ud fra en et princip om at gode ting tager tid. Derfor destilleres deres gin langsomt, ved svag varme, i deres traditionelle kobberkedler. Derudover gør de også brug af landet omkring godset, hvor de bl.a. plukker en særlig sort af lyng kendt som Belfast Black Mountain Heather der giver ginnen et let, floralt udtryk.

Destilleriets navn stammer fra en lokal anekdote. Der udvikledes og spredte sig nemlig en særlig dyb køkkenvask, den såkaldte Belfast sink, i Belfast under det 16. århundrede, som blev en central del af køkkenet, hvor husets snak også ofte foregik, hvorfor den fik kælenavnet ’The Jawbox’.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort