DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Jawbox Pineapple Ginger Gin Liqueur Gaveæske

Jawbox Pineapple & Ginger Gin Liqueur er en anderledes gin videreudviklet på deres Classic Dry Gin ved at infusere den med både krydret ingefær og sød, frisk ananas der giver den et helt andet udtryk.

350,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

20%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS101291 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Vores Jawbox Pineapple Ginger Gin likør Gaveæske indeholder den søde og krydrede Jawbox Pineapple & Ginger Gin Likør, og 4 flasker Bermondsey Tonic. Kombineret giver de en skøn og sommerlig Københavnerstang Gin & Tonic, med en sød smag af ananas.

Bermondsey Tonic er lavet ud fra en vision om at skabe en tonic, der giver mere plads til ginnen end traditionelle tonics gør. Derfor er den meget mild i smagen. Den har en let gylden farve, fordi kininen er udvundet uden brug af kemi, der normalt bleger det.

Jawbox Pineapple & Ginger Gin Likør er lavet som en videreudvikling på deres klassiske gin, men er noget anderledes i smagen. Den klassiske gin er destilleret på enebær, lyng, koriander, kanel, angelika, irisrod, peber cubeba, citron, kardemomme, lakridsrod og paradiskorn. Denne lækre kombination af botanicals giver også spændende noter til Pineapple & Ginger ginlikøren, men de mest dominerende smage er altså ananas og ingefær.

Jawbox Pineapple Ginger Gin likør Gaveæske kan bruges til vores Københavnerstang Gin & Tonic opskrift. Det er en skøn og dejlig Gin & Tonic, der smager af sol, sommer og ananas.

Se opskriften her!

Om destilleriet

The Jawbox Distillery ligger på et over 400 år gammelt gods i Belfast, Nordirland. Her dyrker og høster destilleriet selv den hvede de producerer deres basespiritus på. De destillerer ud fra en et princip om at gode ting tager tid. Derfor destilleres deres gin også langsomt og ved svag varme, i deres traditionelle kobberkedler. Derudover gør de også brug af landet omkring godset, hvor de bl.a. plukker en særlig sort af lyng kendt som Belfast Black Mountain Heather der giver ginnen et let, floralt udtryk.

Destilleriets navn stammer fra en lokal anekdote. Der udvikledes og spredte sig nemlig en særlig dyb køkkenvask, den såkaldte Belfast sink, i Belfast under det 16. århundrede. Denne blev en central del af køkkenet, hvor husets snak også ofte foregik, hvorfor den fik kælenavnet ’The Jawbox’.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort