DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Jawbox Pineapple & Ginger Gin inkl. 4 Indi Lemon Tonics

Jawbox Pineapple & Ginger Gin Liqueur er en anderledes gin videreudviklet på deres Classic Dry Gin ved at infusioner den med krydret ingefær og sød, frisk ananas der giver den et helt andet udtryk.

350,00 kr. Inkl. moms

Flaskestørrelse

700ml

Alkohol

20%

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): Jawbox Pineapple + 4 x Indi Lemon Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Jawbox Pineapple & Ginger Gin Likør er en lækker ginlikør med en sød og krydret smag. Den har en sød og frisk smag af ananas, som fungerer rigtig godt med de varme krydrede noter fra ingefæren.

Den er lavet som en videreudvikling på deres klassiske gin, men har et helt anderledes udtryk. Den klassiske gin er destilleret på enebær, lyng, koriander, kanel, angelika, irisrod, peber cubeba, citron, kardemomme, lakridsrod og paradiskorn. Denne lækre kombination af botanicals giver også spændende noter til Pineapple & Ginger ginlikøren, men de mest dominerende smage er altså ananas og ingefær.

Vi er ret vilde med at bruge denne ginlikør i en Pineapple Collin’s Gin & Tonic. Det er en lækker og sommerlig opskrift, der smager friskt, sødt og syrligt isen. Vi laver den med Indi Lemon Tonic og tørret ananas. Og selvfølgelig en masse isterninger.

The Jawbox Distillery ligger på et over 400 år gammelt gods i Belfast, Nordirland. Her dyrker og høster destilleriet selv den hvede de producerer deres basespiritus på. De destillerer ud fra en et princip om at gode ting tager tid. Derfor destilleres deres gin også langsomt og ved svag varme, i deres traditionelle kobberkedler. Derudover gør de også brug af landet omkring godset, hvor de bl.a. plukker en særlig sort af lyng kendt som Belfast Black Mountain Heather der giver ginnen et let, floralt udtryk.

Destilleriets navn stammer fra en lokal anekdote. Der udvikledes og spredte sig nemlig en særlig dyb køkkenvask, den såkaldte Belfast sink, i Belfast under det 16. århundrede. Denne blev en central del af køkkenet, hvor husets snak også ofte foregik, hvorfor den fik kælenavnet ’The Jawbox’.

0
0 varer i alt
Køb gavekort