DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Jawbox Classic Dry Gin Gaveæske

Jawbox Classic Dry Gin er traditionel Dry gin med et tørt, urtet og citrusfriskt udtryk. Den har duftnoter af enebær og citron og komplekse smagsnuancer af citron, enebær, peber og urter.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS101703 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Vores Jawbox Classic Dry Gin gaveæske indeholder den klassiske Jawbox Gin og 4 flasker Archibald Tonic. Tilsammen giver de en skøn klassisk Gin & Tonic, med friske og urtede noter. Derfor har vi kaldt den for Herbal Gin & Tonic. Noter af urter, peber og citrus understøttes af den lækre tonic fra Archibald, og med citronskal på toppen, bliver ginnens citrusnoter fremhævet.

Se opskriften her!

Archibald Tonic er en fransk tonic, der hører til i den mellem søde kategori.  Den er rund og let i smagen, og får sin bitterhed fra enebær i stedet for kinin. Ingredienserne er alle lokale, og der vokser ikke kinin i Frankrig. Derfor er enebær brugt som alternativ, hvilket giver en mere rund smag og afbalanceret sødme.

En Jawbox Classic Dry Gin gaveæske er selvfølgelig med en Jawbox Classic Dry Gin. Det er en traditionel Dry Gin med skønne noter af urter, peber og citrus. Den er lavet med fokus på godt håndværk og god smag. Ginnen er destilleret på enebær, lyng, koriander, kanel, angelika, irisrod, peber cubeba, citron, kardemomme, lakridsrod og paradiskorn. Smagen bliver blød og afbalanceret, med tydelige enebær.

Om destilleriet

Jawbox Classic Dry Gin kommer fra Belfast i det nordlige Irland. Her ligger destilleriet på et over 400 år gammelt gods, der har et 300 hektar stort område. Destilleriet dyrker og høster selv den hvede de producerer deres basespiritus på, og flere af de andre botanicals er også at finde på det store område tilhørende godset. Bl.a. er det her, de plukker den særlige sort af lyng, bedre kendt som Belfast Black Mountain Heather.

De destillerer ud fra en et princip om at gode ting tager tid, hvorfor deres gin også destilleres langsomt, ved svag varme, i deres traditionelle kobberkedler. Destilleriets navn stammer fra en lokal anekdote. Der udvikledes og spredte sig nemlig en særlig dyb køkkenvask, den såkaldte Belfast sink, i Belfast under det 16. århundrede, som blev en central del af køkkenet, hvor husets snak også ofte foregik, hvorfor den fik kælenavnet ’The Jawbox’.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort