DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Sloe Gin Gaveæske

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Hernö Sloe Gin er en ufiltreret slåen-infuseret ginlikør lavet på destilleriets Swedish Excellence London Dry Gin der giver den en helt ren, blød og sød smag af slåenbær, vanilje og friske enebær.

480,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

30%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS101697 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

Hernö Sloe Gin gaveæske indeholder den skønne slåen-infuserede ginlikør fra Hernö, og 4 flasker Indi Strawberry Tonic. Sammen med en masse is og en skive tørret citron, udgør de ingredienserne i vores Ice Tea Gin & Tonic.

Se Ice Tea Gin & Tonic opskriften her!

Indi Strawberry Tonic er en naturligt sød tonic, der har en dejlig og gennemtrængende smag af jordbær. Den har hertil søde og friske noter af hyldebær og citrus. Den er lavet over en gammel traditionel vandbadsmetode. På den måde er flere af de naturlige olier fra ingredienserne bevare, hvilket sikrer en mere intens smag. Alt i alt en dejlig tonic, der passer godt i smagen til Hernö Sloe Gin, og derfor har vi valgt den til vores Hernö Sloe Gin gaveæske

Hernö Sloe Gin er en dejlig blød ginlikør, hvor smagen af slåen intenst skinner igennem. Den er lavet med Hernös succesfulde Swedish Excellence gin, som er tilført slåenbær. Det er herfra den har fået sin dybe farve og søde og lækre smag.

Slåenbærrene giver en masse smag til denne ginlikør, men den får også nogle dejlige smagsnoter fra selve ginnen. Nogle af de botanicals der skinner igennem, er bl.a. de sprøde enebær, og den søde vanilje.

Om destilleriet

Langt oppe i det nordlige Sverige, ligger Sveriges første gindestilleri. Lokationen på destilleriet er ikke helt tilfældig. I naturskønne omgivelser får destilleriet en særlig ro, der giver god “ginspiration”, som de siger. Her, ved Harnösand, destillerer grundlægger og Master Distiller Jon Hillgren verdens reneste spiritus, og verdens bedste gin. Og det har han papirer på. Hernö har vundet hele syv guldmedaljer og flere priser for verdens bedste gin ved International Wine & Spirits Competition og World Gin Awards. Derudover også fem Spirits Business Master priser.

For at lave verdens bedste gin, destillerer de selvfølgelig med verdens bedste botanicals. Hernö gin indeholder således nøje udvalgte økologiske råvarer fra hele verden. Heriblandt ungarske enebær, engelsk mjødurt, indisk sort peber, bulgarsk korianderfrø, indonesisk peber og bourbon vanilje fra Madagaskar.

0
0 varer i alt
Køb gavekort