DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Swedish Excellence Gin Gaveæske

Denne Hernö gaveæske indeholder deres prisvindende Swedish Excellence gin, samt 4 Gents tonics. Vi er vilde med Gents, fordi det er en tonic i høj kvalitet, der virkelig giver rum til at man kan smage ginnen.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40.5%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS100126 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

Denne Hernö gaveæske indeholder deres prisvindende Swedish Excellence gin, samt 4 Gents tonics. Vi er vilde med Gents, fordi det er en tonic i høj kvalitet, der virkelig giver rum til at man kan smage ginnen.

 Gents Swiss Roots Tonic har sin oprindelse i de schweiziske alper. Den er produceret med en schweizisk blomst som en af hovedingredienserne, og det er også herfra den har sit navn. Blomsten hedder nemlig Gentiana Lutea. Sammenlignet med mange andre tonics, er Gents tonic meget let og underspillet. Den har blide bitre og florale noter, og en dejlig kulsyre. Den er helt bevidst lavet en smule anonym, for at lade ginnen skinne igennem.

Kombinationen i denne Hernö gaveæske er lige til en Koldskål Gin & Tonic. Det er en god klassisk G&T, med et sødligt twist. Vi bruger vanilje og citronskal som garnish, hvilket fremhæver de sødere noter i ginnen. Denne kombination, sammen med Gents tonic, giver en dejlig sommerlig smag.

Se opskriften på Koldskål Gin & Tonic her!

Om ginnen

Hernö Swedish Excellence gin var den første, der blev lanceret fra Hernö. Den kom på markedet i december 2012, og er siden blevet rost til skyerne, og har vundet mange priser. Den blev i 2016 kåret som Verdens Bedste Gin.

Den bliver destilleret på Sveriges første destilleri, langt nord for Stockholm, ved Härnösand. Det er her, i naturskønne omgivelser, at Jon Hillgren destillerer den reneste sprit i verden, og laver verdens bedste gin. Han bruger de bedste økologiske råvarer fra rundt omkring i verden. Nogle af ingredienserne er bl.a. ungarske enebær, bulgarske korianderfrø, engelsk mjødurt, indisk sort peber, indonesisk kanel og bourbon vanilje fra Madagaskar.

Ginnen har en let og dejlig smag, hvor runde noter af enebær tydeligt skinner igennem. Milde krydrede noter fra bl.a. kanel og peber, blender skønt sammen med de mere friske noter fra citronskal og tyttebær. Hertil får ginnen lidt sødme fra vaniljen, der også giver en lækker eftersmag.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort