DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Pink BTL Gin Gaveæske

BEMÆRK! Ny udgave af Indi Strawberry Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Hernö Pink BTL Gin er en frugtig og floral gin, på økologiske botanicals som jordbær og rosen. Hvor de karismatiske enebær samtidigt får lov til at udfolde sig.

450,00 kr. Inkl. moms

Størrelse 2 cm
Alkohol

42%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS101925 Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

 Vores Hernö Pink BTL Gin Gaveæske er pakket efter vores lækre Pink Rose Gin & Tonic opskrift. Det er en frisk og sød gin & tonic, med en dejlig smag af jordbær og en duft af roser. Den er lavet med Hernös Pink BTL Gin, Indi Strawberry Tonic, og tørrede rosenblade.

Det er en gin fra det første destilleri i Sverige, lokaliseret oppe nord på ved Härnösand. Det er her, Jon Hillgren destillerer den reneste spiritus i verden, og verdens bedste gin. Hernös gins har samlet vundet over 200 forskellige priser, og er flere år blevet kåret som verdens bedste gin.

Verdens bedste gins destilleres selvfølgelig på de bedste økologiske råvarer fra hele verden, så kvaliteten er i top. Blandt ingredienserne findes bl.a. ungarnske enebær, engelsk mjødurt, bulgarske korianderfrø og bourbon vanilje fra Madagaskar. Deres Pink BTL Gin indeholder derudover også økologiske jordbær og rosenblade. Disse to ingredienser er det, der giver ginnen sine frugtige og florale noter.

Det er en dry gin med en fremtrædende smag af enebær, der fint afbalanceres af det søde fra jordbærrene. Denne gin er altså ikke en helt igennem sød Pink Gin, og af samme årsag hedder den Pink Bottle Gin. Det er nemlig en klar gin i en pink flaske.

Til vores Hernö Pink BTL Gin Gaveæske har vi en Indi Strawberry Tonic, der fint fremhæver jordbærsmagen i ginnen. Det er en skøn tonic med en naturlig sødme, som kommer fra jordbærene og hyldebær. Den er fremstillet ved en gammel traditionel vandbadsmetode, hvilket bevarer flere af de naturlige olier fra ingredienserne. På den måde bliver smagen mere intens på en naturlig måde.

På toppen har vi tørrede rosenblade, der fint understøtter de noter af rose, der findes i ginnen. Det spiller godt sammen med jordbærrene, og giver en dejlig duft af roser.

Se opskriften her!

 

0
0 varer i alt
Køb gavekort