DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Old Tom Gin Gaveæske

Hernö Old Tom Gin er baseret på deres Swedish Excellence London Dry Gin, men tilsat mere mjødurt og sukker efter destilleringen for at gøre ginen endnu mere smooth. Ginnen vandt i 2020 prisen som “Verdens bedste Gin & Tonic”

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

43%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS101680 Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Læs mere …

Hernö Old Tom Gin gaveæske indeholder den prisbelønnede Old Tom gin fra Hernö, og 4 flasker Gents Tonic. Denne kombination blev i 2020 kåret som Verdens Bedste Gin & Tonic.

Gents Swiss Roots Tonic kommer fra Schweiz, og er lavet på en blomst ved navn Gentiana Lutea. Inspirationen til navnet Gents, kommer fra denne blomst, der vokser i de schweiziske alper. Tonicen har en dejlig kulsyre, og er meget mild i smagen. Den har lette bitre og florale noter, og er en smule underspillet med vilje. Den er nemlig lavet til at give ginnen plads til at udfolde sig.

Ginnen er lavet på Hernös succesfulde Swedish Excellence gin. Smagen er dog en anden, da deres Old Tom indeholder mere mjødurt, og er tilsat sukker. Hernö Old Tom Gin har en lækker sødme, og en anderledes kompleksitet af forskellige botanicals. De mest fremtrædende smagsgivere i denne gin, er enebær og mjødurt. De komplimenteres fint af stærke florale noter, og et friskt hint af citrus. Sukkeret fuldender ginnen med en blød og smooth fornemmelse, og en intens og sød smag.

Vores Hernö Old Tom Gin gaveæske passer til vores World’s Best Gin & Tonic 2020 opskrift. Det er en helt fantastisk gin & tonic, der klart bør prøves.

Se opskriften på Verdens Bedste Gin & Tonic 2020 her!

Om ginnen

Hernö gin bliver destilleret på Sveriges første destilleri, langt oppe i det nordlige Sverige. Hvor skoven møder den svenske höga kust, finder destilleriet en særlig ro og “ginspiration”, som de kalder det. Jon Hillgren destillerer her verdens reneste spiritus og bedste gin. Deres Old Tom er kåret som Verdens Bedste gin i både 2017 og 2018, og som Verdens Bedste Gin & Tonic i 2020.

Old Tom stilen kan føres tilbage til 17- og 1800-tallet, hvor gin var en sød og likøragtig spiritus. Den blev typisk sødet med ingredienser som lakridsrod og honning. Sukker var en dyr og eksklusiv vare, og blev derfor sjældent brugt i gin.

Udtrykket Old Tom kommer fra de hemmelige barer og illegale salg af spiritus under forbudstiden i England. Her brugte man skilte med en gammel sort kat, en Old Tom, der viste vej til salget af den søde og forbudte gin.

0
0 varer i alt
Køb gavekort