DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Navy Strength Gin Gaveæske

Hernö Navy Strength Gin er destilleriets flådeskibsversion af deres flagskib, Swedish Excellence London Dry Gin. Den indeholder 57% alkohol fremfor 40,5%, hvilket sikrer ginnen en endnu mere intens smag end originalen.

500,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

57%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS101994 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Denne Hernö Navy Strength Gin gaveæske indeholder den lækre navy strength gin fra Hernö, og 4 Gents tonics. Med denne kombination er der virkelig plads til at smage ginnen, da Gents Tonic er en forholdsvis let og underspillet tonic.

 Gents Swiss Roots Tonic kommer fra de schweiziske bjerge. Den er lavet på en bestemt schweizisk blomst, ved navn Gentiana Lutea. Det er også herfra inspirationen til navnet kommer. I forhold til flere af vores andre tonics, er denne tonic mere anonym. Den har lette bitre og florale noter, og har en god kulsyre. Denne tonic er lavet til at give ginnen plads til at dominere.

Til vores Hernö Navy Strength Gin Gaveæske med Gents Tonic, anbefaler vi rigeligt med isterninger og lidt citronskal. Citronskallen vrides over glasset, så olierne kommer ud. Dette giver en dejlig citronduft til denne Gin & Tonic, der fint fremhæver citrusnoterne i ginnen.

Om ginnen

Ginnen kommer fra Sveriges første destilleri, som ligger langt nordpå ved Härnösand. Her destillerer Jon Hillgren noget af verdens reneste spiritus, og det bedste gin i verden. Flere af Hernös gins er nemlig i forskellige årstal blevet kåret som verdens bedste gin. Derudover har de også vundet utallige andre priser.

Deres gins er lavet på økologiske botanicals fra hele verden, nøje udvalgt i bedste kvalitet. Ingredienserne er bl.a. enebær fra Ungarn, korianderfrø fra Bulgarien, mjødurt fra England, sort peber fra Indien og kanel fra Indonesien. Derudover får den lækre noter fra citronskal, som fint afbalancerer de dybe krydrede noter.

Hernö Navy Strength Gin er lavet på de samme 8 botanicals som deres originale Swedish Excellence Gin. Den er blot lavet i en kraftigere udgave, med en højere alkoholprocent. Men selvom den er lavet på det samme som den originale, er smagen alligevel noget anderledes. Der sker nemlig noget andet med ingredienserne, når alkoholprocenten kommer så højt op. Smagen forstærkes og intensiveres, og der kommer nogle dybere noter frem i ginnen.

Køb som enkelt flaske her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort