DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Hernö Blackcurrant Gin Gaveæske

Hernö Blackcurrant Gin er en solbær-infuseret ginlikør. Blød og sød smag af solbær, vanilje og friske enebær.

430,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

28%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Sverige

Varenummer (SKU): TS101673 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

 Vores Hernö Blackcurrant gin gaveæske indeholder den skønne solbær-ginlikør fra Hernö, og 4 flasker Bermondsey Tonic. De udgør tilsammen grundingredienserne til vores Solbærsaft for Voksne Gin & Tonic. Den har en skøn og sommerlig smag af solbær.

 Tonicen fra Bermondsey Mixer Co. har en karakteristisk gylden farve. Den kommer fra fra en naturlig udvinding af kininen, hvor den ikke bliver kemisk bleget. Idéen bag denne tonic var at lave en tonic, der giver mere plads til ginnen, end en traditionel tonic. Resultatet blev denne skønne og forholdsvis anonyme tonic, der er let i smagen, med milde bittersøde noter.

Netop fordi det er en tonic, der giver meget plads til ginnen, har vi valgt den til vores Hernö Blackcurrant Gin gaveæske. Kombinationen bliver nemlig super god. Smagen er sød og sommerlig, med en dejlig blanding af enebær, solbær, vanilje og et strejf af honning. Den er super velegnet at toppe med lidt citronskal som garnish. Så får man en dejlig og forfriskende gin & tonic, med en sød smag af solmodne svenske solbær.

Se opskriften her!

Om ginlikøren

Hernö Blackcurrant Ginlikør er lavet på den succesfulde Swedish Excellence gin. Her er tilsat modne solbær. De får lov til at ligge og trække i ginnen i et par dage, hvorefter de moses. Der er tilsat en smule honning, for at fremhæve smagen af solbær på en blød og lækker måde. Ginlikøren ender med en alkoholprocent på 28%. Smagen er en lækker blanding af enebær og frugtig solbær, med friske grønlige og florale noter, og en dejlig solmoden sødme.

Sveriges første gindestilleri i det høje nord ligger ved Härnösand. Her destillerer Jon Hillgren ikke bare verdens reneste spiritus, men også verdens bedste gin. Hernö har vundet ikke færre end syv guldmedaljer. Derudover også tre priser for verdens bedste gin ved International Wine & Spirits Competion og World Gin Awards, foruden fem Spirits Business Master priser. Placeringen er ikke uden omtanken heller. Ved den svenske höga kust finder destilleriet ro og ginspiration, som de selv kalder det, man ikke finder andre steder!

Verdens bedste gin destilleres selvfølgelig på verdens bedste, økologiske botanicals. Enebær fra Ungarn, mjødurt fra England, tyttebær fra Sverige, korianderfrø fra Bulgarien, cassia-kanel fra Indonesien, sort peber fra Indien, bourbon vanilje fra Madagaskar, og citronskal.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort