DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gin Påskeæg no3

1 stk. 350kr. | 2 stk. 600kr.
(gælder også ved to forskellige slags)

Se Gin Påskeæg no1 HER
Se Gin Påskeæg no2 HER

Ferdinand’s Saar Dry Gin & Doctor Polidori Dry Tonic
Sabatini Gin & Gents Tonic
Bertha’s Revenge Gin & SÅ 1975 Classic Tonic
Wint & Lila Dry Gin & Indi Lemon Tonic

350,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): paaske-1-1 Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Vores Gin & Tonic påskeæg er et lækkert alternativ til de mange chokoladeæg. Det kan eventuelt også nydes sammen med et chokolade påskeæg.

Vi har lavet 3 varianter af påskeægget, alle med 4 eksklusive miniature gin, og 4 tilhørende luksus tonics.

Se Gin Påskeæg no1 HER
Se Gin Påskeæg no2 HER

Påskeægget indeholder også et opskriftkort, som anviser hvilken garniture der passer til hver gin & tonic. Formålet er nemlig at give en god G&T oplevelse. Derfor har vi valgt 4 opskrifter, som alle hver i sær smager helt fantastisk. Men husk nu at bruge rigeligt med isterninger!

Den første gin er en Four Jiggers Gin’ocello Ginlikør, fra Four Jiggers Distillery i Slagelse. Den er lavet på økologiske citronskaller, der giver den flotte gule farve og karakteristiske smag. Derudover er der tilsat økologisk sukkersirup, for at gøre den lækker sød og cremet.

Den næste gin er den italienske Sabatini Gin. En spændende blød og urtet gin, der bedst kan beskrives som Toscana på flaske. Den har dejlige noter af timian og salvie, og giver generelt en dejlig blød og fed fornemmelse i munden.

Herefter har vi den svenske prisvindende Hernö Swedish Excellence Gin. Den har vundet adskillige priser, herunder er den blevet kåret som verdens bedste gin. Det er en meget behagelig klassisk gin, med spændende krydrede, friske og sødlige noter.

Den sidste gin i vores Gin & Tonic Påskeæg no1 er den smukke skotske Daffy’s Gin. Den har en hel utrolig friskhed, som kommer fra libanesisk mynte og en masse citrus. Men den formår stadig at holde en klassisk gin smag, og har også dybere krydrede noter, der afbalancerer friskheden.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort