DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gin Påskeæg no1 Dansk & Økologisk

1 stk. 350kr. | 2 stk. 600kr.
(gælder også ved to forskellige slags)

Se Gin Påskeæg no2 HER
Se Gin Påskeæg no3 HER

Four Jiggers Gin’ocello Ginlikør & Sådan! Citron Tonic
Four Jiggers Herbal Gin & SÅ 1975 Classic Tonic
Four Jiggers Herbal Liqueur & SÅ 1975 Citrus Tonic
Four Jiggers Gin & Sådan! Mandarin & Appelsin Tonic

350,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): paaske-1 Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Vores Gin & Tonic påskeæg er et lækkert alternativ til de mange chokoladeæg. Det kan eventuelt også nydes sammen med et chokolade påskeæg.

Vi har lavet 3 varianter af påskeægget, alle med 4 eksklusive miniature gin, og 4 tilhørende luksus tonics.

Se Gin Påskeæg no2 HER
Se Gin Påskeæg no3 HER

Påskeægget indeholder også et opskriftkort, som anviser hvilken garniture der passer til hver gin & tonic. Formålet er nemlig at give en god G&T oplevelse. Derfor har vi valgt 4 opskrifter, som alle hver i sær smager helt fantastisk. Men husk nu at bruge rigeligt med isterninger!

Den første gin er en Four Jiggers Gin’ocello Ginlikør, fra Four Jiggers Distillery i Slagelse. Den er lavet på økologiske citronskaller, der giver den flotte gule farve og karakteristiske smag. Derudover er der tilsat økologisk sukkersirup, for at gøre den lækker sød og cremet.

Den næste gin er den danske Four Jiggers Herbal Gin. Den har rosmarin som sin mest fremtrædende botanical, men har også en spændende blanding af andre smagsnoter, fra bl.a. enebær, appelsin, fennikel, peber og ingefær.

Herefter har vi den danske Four Jiggers Herbal Liqueur. Baseret på Herbal Gin, og tilsat frisk timian og sukkersirup, har denne skønne likør en dejlig sød og urtet smag.

Den sidste gin i vores Gin & Tonic Påskeæg no1 er den lækre Four Jiggers Gin. Den er lige som de  andre, fra Four Jiggers Distillery i Slagelse. Ginnen er lavet på en række nøje udvalgte botanicals, der hver i sær bidrager med spændende noter til den komplekse smagspalette.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort