DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gin Påskeæg no2

1 stk. 350kr. | 2 stk. 600kr.
(gælder også ved to forskellige slags)

Se Gin Påskeæg no1 HER
Se Gin Påskeæg no3 HER

House of Elrick Gin & Sådan! Klassisk Tonic
Barr Hill Gin & Sådan! Citron Tonic
Von Hallers Gin & Doctor polidori Grape Tonic
Nordés Gin & SÅ 1975 Citrus Tonic

350,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): paaske-2 Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Vores Gin & Tonic påskeæg er et lækkert alternativ til de mange chokoladeæg. Det kan eventuelt også nydes sammen med et chokolade påskeæg.

Vi har lavet 3 varianter af påskeægget, alle med 4 eksklusive miniature gin, og 4 tilhørende luksus tonics.

Se Påskeæg no1 HER
Se Påskeæg no3 HER

Påskeægget indeholder også et opskriftkort, som anviser hvilken garniture der passer til hver gin & tonic. Formålet er nemlig at give en god G&T oplevelse. Derfor har vi valgt 4 opskrifter, som alle hver i sær smager helt fantastisk. Men husk nu at bruge rigeligt med isterninger!

Den første gin er en House of Elrick Gin, fra Skotland. Den er bl.a. lavet med rosa peber, fennikel og rosenblade, hvilket giver en skøn og blød smag. Derudover er den tilsat vand fra Loch Ness søen!

Den næste gin er den amerikanske Barr Hill Gin. Med kun 2 botanicals, enebær og honning, formår denne gin alligevel at være fyldt med spændende og florale smagsnoter. dette skyldes at honningen tager smag alt efter hvilke blomster bierne har bestøvet.

Herefter har vi en gin med botanicals fra Tyskland, men som er destilleret i England. Det er den fantastiske bløde og lækre Von Hallers Gin.

Den sidste gin i vores Gin & Tonic Påskeæg no2 er en lidt anderledes gin fra Spanien. Nordés gin er fyldt med spændende krydrede noter, og en skøn friskhed.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort