DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gin Påskeæg no2

1 stk. 350kr. | 2 stk. 600kr.
(gælder også ved en af hver slags)

Se Gin Påskeæg no1 HER

Ferdinand’s Saar Dry Gin & Doctor Polidori Cucumber Tonic
Manchester Dry Gin & Indi Tonic
Slingsby London Dry Gin & Archibald Tonic
House of Elrick Navy Strength Gin & Doctor Polidori Dry Tonic

350,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): paaske-2 Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Vores Gin & Tonic påskeæg er et lækkert alternativ til de mange chokoladeæg. Det kan eventuelt også nydes sammen med et chokolade påskeæg.

Vi har lavet 2 varianter af påskeægget, begge med 4 eksklusive miniature gin, og 4 tilhørende luksus tonics.

Se Påskeæg no1 her!

Påskeægget indeholder også et opskriftkort, som anviser hvilken garniture der passer til hver gin & tonic. Formålet er nemlig at give en god G&T oplevelse. Derfor har vi valgt 4 opskrifter, som alle hver i sær smager helt fantastisk. Men husk nu at bruge rigeligt med isterninger!

Den første gin er en Ferdinand’s Saar Dry Gin, fra det sydtyske Saarland. Den er lavet på over 30 botanicals, hvoraf mange af dem er hemmelige. Noget af det særlige ved denne gin, er at den er infuseret med riesling vin, lavet på lokale sydtyske riesling druer. Det giver en anderledes smag end ved de fleste andre gin brands. Alt i alt er det en god klassisk gin med et anderledes tvist.

Den næste gin er den engelske Manchester Gin. Endnu en god og klassisk gin, der har friske noter af appelsin og citron, samt en dejlig sødme fra lakrids og kanel. Herefter kommer jordede og krydrede noter frem i eftersmagen.

Herefter har vi endnu en engelsk gin, Slingsby London Dry Gin. Den kommer fra Spirits of Harrogate destilleriet, og er en super lækker klassisk gin. Den har lette bitre noter fra bl.a. grapefrugt.

Den sidste gin i vores Gin & Tonic Påskeæg no2 er en stærk sag på hele 57% alkohol. Det er House of Elrick Navy Strength Gin, som kommer fra Skotland. Den har en god varm og krydret smag, med noter af bl.a. rosa peber og fennikel. Den er høj i alkoholprocenten, hvilket betyder at smagen er ekstra kraftig og intens!

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort