DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven uden alkohol

Denne gavekasse er helt uden alkohol, og med en masse lækre produkter. De 4 luksus tonics kan sagtens nydes rent, med lidt is og garnish, men kan også bruges til noget gin man har hjemme i barskabet.

250,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TSgave4 Kategori: Tags: , , ,

Læs mere …

Gaven uden alkohol er en alkoholfri gavekurv med en masse lækre ting i. Vi har sammensat i alt 12 forskellige skønne gavekasser, for at komme med inspiration og forslag til en god gave til alle anledninger. De 12 forskellige kasser er varierende i indhold og priser, så der er noget for de fleste.

Se de andre kasser her!

Den indeholder 4 luksus tonics, som man sagtens kan nyde rent, med isterninger og garnish. Alternativt kan man bruge dem til nogle gins hjemme fra barskabet. Den første tonic i kassen er en tysk Aqua Monaco Extra Dry Tonic. Som navnet antyder, er det en meget tør tonic. Skal den nydes rent, ville vi servere den med isterninger og lidt limeskal, for at give den en smule mere friskhed. Den næste tonic er en schweizisk Gents Tonic. Den har nogle dejlige bobler, og lette bitre og florale noter. Hertil er vi glade for lidt citronskal og isterninger.

De to sidste tonics er begge økologiske. Der er en fantastisk spansk Indi Lemon Tonic, som bliver fremstillet ved en traditionel vandbadsmetode. Denne metode bevarer flere af de naturlige olier fra ingredienserne, og giver en mere intens smag. Denne tonic anbefaler vi med isterninger, tørret lime og limeduft. Og så har vi den franske Archibald Tonic, som er lavet udelukkende med ingredienser fra Frankrig. Der er derfor brugt enebær i stedet for kinin, til at give den en bitterhed. Her anbefaler vi at servere den med isterninger og limeskal.

Derudover indeholder denne gavekasse både chips, dip, mandler karamel, og et lille glas med lækre lakridser. Og selvfølgelig også et par Two Socks sokker i ægte Two Socks stil, med to forskellige mønstre.

Denne gavekasse er i vores optik perfekt som gaven uden alkohol. Den kan bruges som fødselsdagsgave, adventsgave, julegave, værtindegave og en masse andet.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort