DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til værtinden

Denne gavekasse er den perfekte gin gave til alle anledninger. Den indeholder en god gin & tonic, samt noget lækkert kvalitets-slik og et par Two Socks sokker.

250,00 kr. Inkl. moms

Læs mere …

Gaven til værtinden er en fin gin gave til mange lejligheder. Vi har sammensat 12 forskellige lækre gavekasser, for at gøre det nemt at give en god gave. De 12 forskellige kasser er lavet med variation i indhold og priser, så der er noget, der passer til enhver.

Se de andre kasser her!

Denne kasse er med en lækker Barr Hill miniature gin. Ginnen kommer fra USA, og er destilleret på kun 2 ting, hvilket er en smule usædvanligt. Den er destilleret på enebær og honning fra deres egne bistader. År efter år er der variationer i smagsnoterne, da denne gin får mange florale og sødlige smagsnoter fra honningen, som varierer efter hvilke blomster bierne har bestøvet. Til denne skønne gin er der en Bermondsey Tonic, som er ufiltreret. Den har sin gule farve, fordi quininen er udvundet på en naturlig måde, frem for at være kemisk bleget.

Derudover indeholder denne gavekasse mest noget til den søde tand. Der er lækre chokoladekugler, flødekaramel og hindbær-lakridsbolcher. Fælles for det hele, er at det er lækre produkter i høj kvalitet.

Og så er der selvfølgelig også et par Two Socks sokker. Sokkerne er selvfølgelig i ægte Two Socks stil, og har to forskellige mønstre.

Denne gavekasse er altså den perfekte gin gave, når du ikke ved hvad du skal give. Den kan bruges som gaven til værtinden, fødselsdagsgave, adventsgave, julegave og en masse andet.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort