DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til værten

Denne lille gavekurv er med en miniature gin i verdensklasse. Hernö Swedish Excellence Gin blev i 2016 kåret som Verdens Bedste Gin. Hertil er der selvfølgelig en god tonic og nogle lækre snacks.

185,00 kr. Inkl. moms

Læs mere …

Gaven til værten er en lille gavekurv med en lille gin i verdensklasse. Vi har sammensat hele 12 spændende gavekasser, for at gøre det nemt at give en god gave. De 12 forskellige kasser er lavet med variation i indhold og priser, så de fleste kan finde noget der passer.

Se de andre kasser her!

Gaven til værten har et indhold, der er helt fantastisk. Den indeholder den svenske prisvindende Hernö SE Gin i miniature udgave. Denne gin blev i 2016 kåret som verdens bedste gin, og den er også god. Til den lækre gin er der en lige så lækker Gents tonic. Den kommer fra Schweiz, og er meget mild i smagen. Med blide florale og bitre noter giver den god plads til at man kan nyde smagen af selve ginnen.

Til den skønne Gin & Tonic, kan man nyde nogle lækre salte mandler, eller lidt kvalitets lakrids. Og ligesom i de andre kasser, er der også her et sæt Two Socks strømper. Sokkerne er naturligvis med to forskellige mønstre, i ægte Two Socks stil.

Denne gavekasse er helt klart en oplagt idé, hvis du er på udkig efter gaven til værten, værtinden eller en lille gavekurv til ginelskeren. Giv den også i adventsgave, julegave, årsdagsgave, fødselsdagsgave, eksamensgave eller noget helt andet.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort