DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til solstrålen

Gaven til solstrålen er perfekt for dem, der ikke kan få nok af deres skønne Jawbox Pineapple & Ginger ginlikør med ananas smag. Lige til en frisk Københavnerstang Gin & tonic.

550,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TSgave11 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Læs mere …

Gaven til solstrålen er en skøn gin gave med Københavnerstang Gin & Tonic, opkaldt efter den skønne sommer-is. Vi har i alt lavet 12 forskellige lækre gavekasser, for at gøre det nemt at give en god gave til alle anledninger. De 12 forskellige kasser er lavet med variation i indhold og priser, så der er noget, der passer til enhver.

Se de andre kasser her!

Denne gavekasse indeholder en 700ml Jawbox Pineapple & Ginger Ginlikør. Den kommer fra Irland, og har en dejlig gennemtrængende smag af ananas. Den får sine varme og krydrede noter fra ingefæren, der spiller super godt sammen med den friske ananas. Til ginlikøren følger der 2 stk. Bermondsey Tonic. Det er en lækker ufiltreret tonic, der har en mild smag og giver god plads til ginnen. På vores barer serverer vi denne kombination med lidt tørret ananas og citronduft. Det er den, vi kalder for Københavnerstang Gin & tonic, fordi den smager som den velkendte is.

Derudover indeholder denne gavekasse et lille glas med lækre lakridser, og selvfølgelig også et par Two Socks sokker. Sokkerne er naturligvis i ægte Two Socks stil, og har to forskellige mønstre.

Denne gavekasse er i vores optik perfekt som gaven til solstrålen, hvis du kender en der elsker sol, sommer og Jawbox ginlikør, eller bare elsker gin og Københavnerstang is. Den kan bruges som fødselsdagsgave, adventsgave, julegave, værtindegave og en masse andet.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort