DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til snacken

Denne kasse er et oplagt bud på en god gingave til snack-elskeren. Den indeholder 2 spændende Gin & Tonics, samt nogle lækre snacks, dip og kagemix.

350,00 kr. Inkl. moms

Læs mere …

Gaven til snacken er en dejlig gingave, der forkæler med lidt forskellige produkter. Vi har sammensat 12 forskellige gin gavekasser, med forskelligt indhold og pris. Så hvis denne ikke lige er den rette, er der 11 andre at vælge imellem.

Se de andre kasser her!

Denne gavekasse indeholder 2 gin & tonics. Den har et sæt med Bertha’s revenge Gin og MG Tonica, som giver en virkelig god klassisk gin & tonic. Bertha’s Revenge er en irsk gin, der hylder Irland. Dens frontfigur er verdens ældste malkeko, Bertha, der blev 48 år. Den er lavet på bl.a. mælkevalle, irsk kløver, mandler appelsin og grapefrugt. Den anden gin er en Save The Queen gin, med den spanske Indi Lemon Tonic til. Save The Queen er en gin der hylder og beskytter bierne. Derfor er den bl.a. destilleret med honning, hvilket giver den en god sødme.

Til de lækre gin & tonics, er der både nogle søde og salte snacks. Vi har lagt 2 poser sprøde chips i, i to forskellige smagsvarianter. Der er også en lækker kvalitetsdip med, som jo evt. kan bruges til chipsene. Derudover er der en lækker blanding til en skøn vaniljekage, som man kan bage. Og så har der lige sneget sig en dejlig flødekaramel med.

Som i de andre kasser, indeholder denne version selvfølgelig også et par Two Socks sokker. De er i ægte Two Socks stil, med to forskellige mønstre.

Denne gavekasse er altså oplagt som gaven til snacken, en lækker person, der elsker gin og snacks. Gaven kan også med fordel gives til et par, i værtsgave, adventsgave, julegave eller noget helt andet.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort