DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til manden

Denne gavekasse er en oplagt gave til manden der har alt. Den byder på to lækre Gin & Tonics, kvalitetssnacks, og et lækkert gammeldags barberingssæt fra Meraki. Og selvfølgelig et par sokker.

500,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TSgave9 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Denne gavekasse er helt oplagt som gaven til manden der har alt. Den er en ud af i alt 12 gavekasser vi har sammensat, for at gøre det nemt at give en god gave. De 12 forskellige kasser er lavet med forskelligt indhold og priser, for at imødekomme forskellige behov.

Se de andre kasser her!

Den er en rigtig mande gavekurv (den kan selvfølgelig bruges til alle køn). Den indeholder 2 lækre Gin & Tonics. En House of Elrick Navy Strength Gin fra Skotland, med en alkoholprocent på 57. Hertil følger en lækker MG Tonica fra Spanien. Det er en frisk og citruspræget tonic, med en let tørhed og en god kulsyre. med miniature gin og tonic til 3 forskellige Gin & Tonics. Det andet sæt er den vi på barerne kalder “World’s Best Gin & Tonic 2020”, fordi Hernö Old Tom ginnen i 2020 blev kåret som Verdens Bedste Gin & Tonic. Den er sammen med en Gents Tonic fra Schweiz, der med sine lette bitre og florale noter både løfter og giver plads til ginnens smagsnoter.

Denne kasse indeholder også et gammeldags barberingssæt fra Meraki, med en barberingssæbe og børste.

Derudover har vi fyldt lidt gode snacks i. Der er en pose sprøde chips, og en lækker dip, som man evt. kan bruge til. Så er der en pose Kims Nøddemix. Sidst men ikke mindst er der et par Two Socks sokker i to sjove mønstre, da hver sok selvfølgelig har et forskelligt mønster.

Denne gin gavekasse er oplagt at give som gaven til manden der ikke mangler noget. Det kunne også være en gave til ginelskeren. Eller måske en flot værtgave. Der er mange muligheder.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort