DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til kaffeelskeren

Forkæl en du holder af med en lækker gavekasse, fyldt med gode ting. Gaven til kaffeelskeren indeholder bl.a. den populære espresso cream likør, som er lavet på Slingsby gin.

685,00 kr. Inkl. moms

Læs mere …

Gaven til kaffeelskeren med Espresso Gin Cream likør, er en ud af 12 gavekasser vi har sammensat, for at gøre det nemt at give en lækker gave. De 12 forskellige kasser er lavet med variation i indhold og priser, så der er noget, der passer til enhver.

Se de andre kasser her!

Denne gavekasse indeholder den skønne Espresso Gin Cream Likør fra Carthy & Black, et brand under samme destilleri som laver Slingsby gin. Likøren er derfor baseret på Slingsby gin, og har en blød og cremet konsistens. Smagen er næsten som iskaffe når den nydes koldt, og de fleste der prøver den, bliver overraskede over hvor god den er. Om det at lave en cream likør på gin, udtaler destilleriet selv “It shouldn’t work, but it really does!”.

Kassen indeholder også en miniatureflaske af den danske Four Jiggers Gin, som destilleres i Slagelse. Hertil følger en fransk Archibald Tonic, der på bedste vis komplimenterer både de krydrede og de friske noter i ginnen. Det særlige ved denne gin, er de danske gulerødder den er lavet på. De tilfører en særlig let sødme, på en frisk måde.

Derudover har vi fyldt en masse lækre ting i. Der er både en skøn chokoladecreme, lidt lakrids, flødekaramel, nogle mandler, kaffebønner, en vaniljekagemix, og et sæbesæt fra Meraki. Og så er der et par Two Socks sokker i to sjove mønstre, da hver sok selvfølgelig har et forskelligt mønster.

Denne gavekasse med gin er altså den ideelle gave, hvis du mangler gaven til kaffeelskeren, til ham, eller en god julegave, gave til hende. Det kunne også være en gave til ginelskeren. Eller måske en flot værtindegave. Der er mange muligheder.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort