DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til hende

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Gaven til hende indeholder 3 spændende miniature gin med tilhørende tonics, lidt lækre snacks og sjove Two Socks sokker. Velegnet som gave, eller til en omgang selvforkælelse.

400,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TSgave6 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Gaven til hende er en lækker gavekurv med forskellige spændende ting i. Den er en ud af 12 gavekasser vi har lavet, for at gøre det nemt at give en lækker gave. De 12 forskellige kasser er lavet med variation i indhold og priser, for at imødekomme forskellige behov.

Se de andre kasser her!

Denne gavekasse er med miniature gin og tonic til 3 forskellige Gin & Tonics. Det første sæt er den klassiske Daffy’s Gin, som vi har sat sammen med en dejlig MG Tonica fra Spanien. Dernæst har vi mere fra Spanien, nemlig sættet til vores populære Astronaut Gin & Tonic, opkaldt efter isen. Det er den spanske Wint & Lila Strawberry Gin med den tilhørende spanske Indi Lemon Tonic. Både gin og tonic kommer her fra samme destilleri, og er lavet med en gammel vandbadsmetode, der bevarer flere af de naturlige olier i ingredienserne, så smagen bliver mere naturligt intens.

Det sidste sæt er den lækre engelske Slingsby Rhubarb Gin, med en tilhørende engelsk Bermondsey Tonic. Denne tonic er ufiltreret, hvorfor den har sin gyldne farve. Den er desuden lavet til at give god plads til selve ginnen, og derfor kan man tydeligt smage den skønne rabarber gin i denne kombination.

Derudover har vi fyldt lidt gode snacks i. Der er en pose sprøde chips, og en lækker dip, som man evt. kan bruge til. Så er der en stor lakridsflødekaramel, og en stor almindelig flødekaramel. Sidst men ikke mindst er der et par Two Socks sokker i to sjove mønstre, da hver sok selvfølgelig har et forskelligt mønster.

Denne gin gavekasse er oplagt at give som gave, når du mangler gaven til hende, eller en god julegave, gave til ham. Det kunne også være en gave til ginelskeren. Eller måske en flot værtindegave. Der er mange muligheder.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort