DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til ham

Denne gave er til manden, der ikke ønsker sig noget. Den byder på eksklusive Gin & Tonics, snacks i høj kvalitet, og et lækkert Everyday Sæt til mænd, fra Meraki.

450,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TSgave7 Kategorier: , , Tags: , , ,

Læs mere …

Gaven til ham kan for eksempel foræres til en, der er glad for gin og lækre produkter. Vi har i alt lavet 12 lækre gavekasser, for at gøre det nemt at give en god gave. De 12 forskellige kasser er lavet med variation i indhold og priser, så der er noget, der passer til enhver.

Se de andre kasser her!

Gaven til ham indeholder verdens bedste gin & tonic 2020. Og det er ikke bare noget vi siger. Den indeholder nemlig Hernö Old Tom Gin, der i 2020 vandt prisen som verdens bedste gin & tonic. Den har fået en lækker Schweizisk Gents Tonic med i kassen, der virkelig løfter ginnen og fremhæver de gode smagsnoter. Derudover indeholder kassen den skønne kombination af en Ferdinand’s Quince ginlikør, lavet på kvæde, og en klassisk Indi Tonic.

Til de lækre gin & tonics, har vi lagt lidt salte snacks med. Der er både nogle mandler, og chips med i kassen. Der er også en lækker dip med, som bl.a. kan nydes med chipsene.

Sidst men ikke mindst indeholder kassen et dejligt Everyday Sæt til mænd, fra Meraki, samt et sæt Two Socks strømper. Everyday sættet er et lækkert sæt med en Hair & Body Wash til mænd, og en deo til mænd. Sokkerne er naturligvis med to forskellige mønstre, i ægte Two Socks stil.

Denne gavekasse med gin er altså den ideelle gave, hvis du mangler gaven til ham. Det kunne være en gave til din kæreste, til din far, din søn eller til din gode ven. Eller en helt anden.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort