DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til den søde tand

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Her er gin gaveæsken til dem, med en sød tand. Den byder nemlig på en dejlig sød gin & tonic, inspireret af den velkendte Twister is, og en masse forskelligt kvalitets slik.

250,00 kr. Inkl. moms

Læs mere …

Gaven til den søde tand er en dejlig sød gin gaveæske, super velegnet til dem med en sød tand. Vi har i alt lavet 12 lækre gavekasser, for at gøre det nemt at give en god gave. De 12 forskellige kasser er lavet med variation i indhold og priser, så der er noget, der passer til enhver.

Se de andre kasser her!

Denne gavekasse indeholder vores meget populære Twister Gin & Tonic, inspireret af den populære is. Den er med den helt fantastiske Bruni Collin’s Gin fra Spanien, der er destilleret med bl.a. en masse citrusfrugter, og nedvandet med sukkersirup. Det betyder at ginnen er utroligt sød og citruspræget, hvilket gør den perfekt i denne opskrift. Her er den kombineret med den spanske Indi Strawberry Tonic, der er fremstillet ved en gammel vandbadsmetode. Det betyder, at flere af de naturlige olier fra ingredienserne bliver bevaret, og giver en mere intens og naturlig smag.

Hvis sukkertrangen ikke er blevet stillet, indeholder denne gavekasse heldigvis også en pose lækre hindbær-lakridsbolcher og små vaniljeskumfiduser, som kan spises rent eller bruges i fx varm kakao eller konfekt. Den indeholder også noget super godt chokolade, med mandler på, og et lille glas med lakridser.

Som i de andre kasser, er der også her et sæt Two Socks strømper. Sokkerne er naturligvis med to forskellige mønstre, i ægte Two Socks stil.

Denne gavekasse er helt klart en oplagt idé, hvis du er på udkig efter gaven til den søde tand, til ginelskeren der elsker det søde. Den kan i øvrigt også bruges til folk, der ikke er ginelskere, da Bruni Collin’s ginnen kan få omvendt selv den største gin-modstander.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort