DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til den kvalitetsbevidste

Denne gin gavekurv indeholder 3 spændende miniature gin med tilhørende tonic. Derudover byder den på lækkerier som bl.a. sennep og mandler, og en mix til at lave en god hjemmelavet leverpostej.

455,00 kr. Inkl. moms

Ikke på lager

Varenummer (SKU): TSgave8 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Gaven til den kvalitetsbevidste er en lækker gin gavekurv med forskellige gode ting i. Den er en ud af 12 gavekasser vi har sammensat, for at gøre det nemt at give en lækker gave. De 12 forskellige kasser er lavet med variation i indhold og priser, så der er noget, der passer til de fleste.

Se de andre kasser her!

Denne gavekasse er med miniature gin og tonic til 3 forskellige Gin & Tonics. Det første sæt er den danske økologiske Four Jiggers Gin, fra destilleriet i Slagelse. Den er destilleret på 12 økologiske botanicals, hvor de danske gulerødder er hvad der får den til at skille sig ud. Gulerødderne bidrager med en let sødme, der passer super godt til dens varme krydrede smag, og citrusfriske noter. Hertil er der en fransk Archibald Tonic.

Det næste sæt er med den tyske Ferdinand’s Saar Dry Gin, som kommer fra Mosel området i Sydtyskland. Den er lavet med over 30 botanicals, og har en meget kompleks smag. Hertil en tonic fra samme producent, deres egen Doctor Polidori Dry Tonic. Det sidste sæt er med den belgiske Blind Tiger Piper Cubeba gin. Den har en meget krydret smag, fra bl.a. peberkorn og ingefær. Hertil er der en spansk Indi Tonic.

Derudover har vi fyldt en masse lækre kvalitetsvarer i. Der er både en lækker leverpostejsmix, nogle mandler og en sennep. Og så er der et par Two Socks sokker i to sjove mønstre, da hver sok selvfølgelig har et forskelligt mønster.

Denne gin gavekurv er oplagt at give som gaven til den kvalitetsbevidste, når du mangler gaven til ham, eller en god julegave, gave til hende. Det kunne også være en gave til ginelskeren. Eller måske en flot værtindegave. Der er mange muligheder.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort