DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaveæske 2 gin miniature + 2 tonic

 Wint & Lila Strawberry Gin er variant til destilleriets citrusfriske dry gin hvor jordbær danner en blød og sød ramme om citrusnuancerne og blødheden fra vandbadsdestilleringen.

Når man sætter Dreyberg Red Berry Premium Gin for munden rammer de søde duftnoter fra hindbær og granatæble en før smagsnuancerne af traditionelle gin botanicals som igen afrundes af bærsødmen.

200,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Gaveæske 2 fl. miniature gin + 2 fl. tonic Kategori: Tags: ,

Læs mere …

Vores gaveæske med 2 gin & tonics indeholder 2 miniature gin på 4-5cl, og 2 tonics. Det er den perfekte gave til en, der godt kan lide gin & tonics, eller måske gerne vil lære at kunne lide det. De to varianter i denne gaveæske, er nemlig begge i den lidt sødere ende af gin-skalaen.

Den ene kombination bliver til en Deutsche Himbeeren Gin & Tonic, med en lækker smag af hindbær. Den er lavet med Dreyberg Redberry Gin, og Doctor Polidori Grape Tonic.

Se opskriften på Deutsche Himbeeren Gin & Tonic her

Idéen bag Dreyberg Red Berry Premium Gin var at skabe en sød og eksotisk gin til ginelskeren. Sødmen skulle således ikke skygge for smagen af gin, men derimod komplimenterer og afrunde den. Det må man sige at den i den grad gør!

Samtidigt har den fået et skud tysk edelweiss og alpeluft. Det gør den, sammen med basen på tredobbelt destilleret vodka af højeste kvalitet, mild og sød. Den har stadig en tørhed og en bitterhed, som gin bør have. Smagsbilledet er prydet af botanicals som enebær, koriander, peber, mynte, hindbær, granatæble og solbær.

Det andet match i vores gaveæske med 2 gin & tonics, giver en sød Triple Strawberry Gin & Tonic. Den er lavet med Wint & Lila Strawberry Gin, og Indi Strawberry Tonic.

Se opskriften på Triple Strawberry Gin & Tonic her!

Wint & Lila har efter sigende rødder i 1600 tallets søfart mellem Amerika og Spanien, hvor man sejlede gin fra Europa til Amerika og rom fra Caribien til Europa. Derfor er flasken prydet med et fragtskibslogo. Destilleriet er også Spaniens ældste, og har derfor stolte traditioner såsom deres vandbadsdestilleringsproces.

Denne metode giver ginnen en blød spiritussmag og sikrer samtidig en mere naturlig smag af de indblandede botanicals, da processen præserverer flere naturlige olier deri. Dens botanicals er, udover friske jordbær; enebær, citron, lime, appelsin, appelsinblomster, kanel, mynte, koriander, kvan og kvanrod.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort