DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaveæske No. 1 – 2 gin miniature & 2 tonic

Vores Gaveæske No. 1 fås i to forskellige varianter, der begge indeholder 2 miniature gins og 2 tilhørende premium tonics. Den ene kombination med House of Elrick og Tarquin’s er mere til den klassiske og tørre side, hvor den med Manchester Raspberry og Hernö Old Tom er en smule sødere.

200,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): Gaveæske 2 fl. miniature gin + 2 fl. tonic Kategorier: , , , Tags: ,

Læs mere …

Vores gaveæske med 2 gin & tonics indeholder 2 miniature gin på 4-5cl, og 2 tonics. Det er den perfekte gave til en, der godt kan lide gin & tonics, eller måske gerne vil lære at kunne lide det. De to varianter i den ene gaveæske, er nemlig begge i den lidt sødere ende af gin-skalaen, hvor den anden gaveæske er mere klassisk.

Manchester Raspberry & Hernö Old Tom

Den første gaveæske indeholder 2 kombinationer. Den ene kombination bliver til en Jen & Seb Gin & Tonic, med en lækker smag af hindbær og citron. Den er lavet med Manchester Raspberry Gin, og Sådan! Citron Tonic eller Indi Lemon Tonic.

Manchester Raspberry Infused Gin er en sød og lækker engelsk gin med en dejlig smag af hindbær. Den har en flot lyserød farve, og en tydelig smag af hindbær. Den friske Citron Tonic tilføjer en skøn syrlighed, der giver en frisk og læskende G&T. Gaveæsken er stadig med Indi Lemon Tonic, men vil gå over til Sådan!! Citron Tonic.

Det andet match i vores gaveæske med 2 gin & tonics, giver en World’s Best Gin & Tonic. Den er lavet med Hernö old Tom Gin, og Gents Tonic.

Hernö Old Tom Gin er lavet på den succesfulde Swedish Excellence gin. Smagen er dog en anden, da deres Old Tom indeholder mere mjødurt, og er tilsat sukker. Hernö Old Tom Gin har en lækker sødme, og en anderledes kompleksitet af forskellige botanicals.

House of Elrick & Tarquin’s

Den anden gaveæske indeholder ligeledes to kombinationer. House of Elrick Dry Gin kommer fra Skotland, og er lavet på botanicals som fennikel og rosa peber. Her er en sjov detalje, at ginnen er tilsat en smule vand fra den berømte Loch Ness sø! Sammen med en klassisk tonic får man en lækker tør og klassisk G&T med krydrede noter. OBS! Det er IKKE den gule Aqua Monaco tonic på billedet, der følger med.

Til sidst har vi også en Tarquin’s Gin med Gents Tonic, som ligeledes giver en klassisk G&T. Denne G&T har dog en smule mere friskhed, og er lidt mildere i smagen. Her møder man et lille tvist af citrusfrugter, særligt grapefrugt.

 

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort