DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaven til ginelskeren

Denne gavekasse er den perfekte gave til ginelskeren. Der er 3 eksklusive gin & tonics i, og en masse lækre produkter som nødder, slik og et sæbe + håndcreme sæt fra Meraki.

550,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): TSgave10 Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Den perfekte gave til ginelskeren må være en gavekasse, der giver mulighed for at smage 3 forskellige luksus gin & tonics, og som også byder på nogle andre lækre ting. Vi har lavet 12 forskellige gin gavekasser, med forskelligt indhold og pris. Så hvis denne ikke lige er den rette, er der 11 andre at vælge imellem.

Se de andre kasser her!

Denne gavekasse indeholder 3 gin & tonics. Den har et sæt med Kuro Gin og Gents Tonic, som giver en lækker klassisk gin & tonic, med inspiration i det japanske. Så har den den mere urtede Sabatini Gin, med en dejlig Aqua Monaco Herbal Tonic. Og selvfølgelig også den helt klassiske Manchester Signature Gin med en spansk Indi Tonic.

Til de lækre gin & tonics, er der både nogle søde og salte snacks. Der er nogle lækre mandler, og en pose chokoladelakridser. Vi har også sneget en dejlig lakridsflødekaramel med.

Sidst men ikke mindst indeholder kassen et lækkert Meraki sæt med en god håndsæbe og en fugtende håndcreme. Og ikke mindst et par Two Socks sokker med to forskellige mønstre, i ægte Two Socks stil.

Denne gavekasse er altså den oplagte gave til ginelskeren. Gaven kan også med fordel gives til et par, i værtsgave, adventsgave, julegave eller noget helt andet.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort