DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Gin’ocello Gaveæske

Four Jiggers Gin’ocello gaveæske indeholder den skønne danske Four Jiggers Gin’ocello citronlikør og 4 flasker Indi Strawberry tonic. Perfekt til sommeren.

375,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

25.4

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TSginocello-håndtaske Kategori: Tags: , , , ,

Læs mere …

Four Jiggers gin’ocello gaveæske indeholder en 500 ml Four Jiggers Gin’ocello citronlikør og 4  Indi Strawberry tonics. Ginnen er dansk, og bliver produceret på et lokalt destilleri i Slagelse. Indi Strawberry Tonic kommer fra Spanien, og har en intens og naturlig smag af jordbær.

 Den spanske tonic har en sødlig smag af jordbær, og er fremstillet ved en traditionel vandbadsmetode. Denne metode sikrer at flere af de naturlige olier fra ingredienserne bliver bevaret, hvilket giver en mere naturligt intens smag.

Vores Four Jiggers Gin’ocello gaveæske er pakket med netop Indi Strawberry Tonic, fordi den går super godt til citronlikøren. Vi anbefaler at bruge en masse isterninger, og nyde en iskold gin & tonic. Som garnish er vi glade for lidt citronskal, der fremhæver de syrlige nuancer, og bidrager med en dejlig friskhed til den ellers søde G&T..

Four Jiggers gin’ocello er lavet på økologiske citroner og den klassiske Four Jiggers Gin. Den får en intens og blød smag af citron fra citronskallerne, som har ligget i blød i gin.

 

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort