DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Gin Gaveæske

Four Jiggers Gin gaveæske indeholder den eksklusive danske Four Jiggers Gin og 4 flasker Archibald tonic. Perfekt til en god klassisk gin & tonic.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44.4%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Danmark

Læs mere …

Four Jiggers gin gaveæske indeholder en 70 cl Four Jiggers Gin og 4 Archibald tonics. Ginnen er dansk, og bliver produceret på et lokalt destilleri i Slagelse. Archibald Tonic kommer fra Frankrig, og er en mellemsød, rund og let tonic.

Archibald Tonic er lavet på et lille fransk destilleri, hvor de går op i at bruge lokale råvarer. Derfor er denne tonic heller ikke lavet med kinin, som man ellers normalt bruger. Kinin vokser nemlig ikke i Frankrig. I stedet får den sine bitre noter fra enebær, hvilket giver den en mere rund smag og en afbalanceret sødme. Derudover går de meget op i bæredygtig produktion, og bl.a. er etiketten lavet af genbrugsmateriale fra sukkerrørsindustrien.

Vores Four Jiggers Gin gaveæske er pakket med netop Archibald Tonic, fordi den går super godt til Four Jiggers Gin. Vi anbefaler at bruge en masse isterninger, og nyde en iskold gin & tonic. Som garnish er vi glade for bl.a. gulerødder, der fremhæver de søde nuancer som ginnen i forvejen har fra gulerødderne. Alternativt kan den toppes med frisk eller tørret fennikel.

Se opskrift her!

Om ginnen

Four Jiggers gin er dansk, økologisk og håndlavet på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Den er destilleret med 12 økologiske botanicals, og indeholder 44,4% alkohol. Dens relativt høje indhold af alkohol er med til at fremhæve alle ingredienserne, og give en mere kompleks smagsoplevelse. Hver enkelt botanical er udvalgt specielt til denne gin, med øje for smag og høj kvalitet.

Duften afslører den komplekse sammensætning, med en kraftig fornemmelse af enebær. Den varme og fyldige smag kommer af varme krydrede noter fra enebær, sort peber og ingefær. Hertil får den en friskhed fra citrus. Ginnen får sin sødme og grønne nuancer fra danske gulerødder, der binder de krydrede noter sammen i denne skønne gin. Eftersmagen er lang og rund, med citrus og enebær, og et hint af korianderfrø.

Four Jiggers Gin er en rendyrket kvalitets gin, tilsat en masse opmærksomhed og kærlighed.

 

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort