DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Big Brother Gin Gaveæske

Four Jiggers Big Brother Gin gaveæske indeholder dens eksklusive Four Jiggers Big Brother navy strength gin og 4 flasker Indi tonic. Perfekt til en god kraftig gin & tonic.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44.4%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): Four Jiggers BB gaveæske Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Læs mere …

Four Jiggers Big Brother gin gaveæske indeholder en 50 cl Four Jiggers Gin og 4 Indi tonics. Ginnen er dansk og økologisk, og produceres på destilleriet i Slagelse. Indi Tonic kommer fra Spanien, og er en klassisk tonic med søde og bitre noter.

Indi Tonic kommer fra Spaniens ældste destilleri. Her bliver den fremstillet ved en traditionel vandbadsmetode, hvor ingredienserne ligger i blød i alkohol i op til 8 uger, for at få en mere intens og naturlig smag frem. Ved denne metode bevares flere af de naturlige olier i ingredienserne, og man får derved en meget smagsfuld tonic. Producenten bag går desuden meget op i bæredygtighed, og denne tonic er derfor fremstillet med omtanke for miljøet.

Vores Four Jiggers Big Brother Gin gaveæske er pakket med netop Indi Tonic, fordi den går super godt til. Vi anbefaler at bruge en masse isterninger, og nyde en iskold gin & tonic. Som garnish til navy strength ginnen bruger vi kun en smule appelsinduft, uden at lægge appelsinskallen ned i glasset. Vi skræller et stykke skal af appelsinen, og vrider det hen over glasset, og så er den klar.

Se opskrift her!

Om ginnen

Denne gin indeholder 12 økologiske botanicals, og har en alkoholprocent på 64,4%. Med den høje alkoholprocent, bringes alle ingredienser i spil og kompleksiteten reflekteres i smagsoplevelsen. Alle botanicals er nøje udvalgt efter smag og kvalitet, og med øje for den bedst mulige kombination.

Duften afspejler sammensætningen og kompleksiteten med tydelige enebær. Smagen er varm og fyldig. Behagelig dybde af varme krydrede noter fra enebær, sort peber og ingefær mixet med frisk citrus. De danske gulerødder bidrager med sødme og grønne nuancer, som binder de krydrede noter sammen til denne unikke gin. Den har en lang blød eftersmag med sprøde noter af citrus, lakridsnoter og enebær, og et strejf af korianderfrø.

Four Jiggers Big Brother Gin er en rendyrket kvalitets gin med respekt for råvarerne og naturen. Nænsomt forædlet i processen og tilsat en masse opmærksomhed og kærlighed.

 

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort