DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Esker Gold Gin Gaveæske

Vores Esker Gold Gin Gaveæske indeholder en unik skotsk gin, med en helt fantastisk sød og krydret smag. Den er destilleret på bl.a. rosa peber, sølv-birkesaft og honning. Hertil er der 4 lækre Doctor Polidori Dry Tonic.

350,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Brand

Flaskestørrelse

500ml

Land

Skotland

Varenummer (SKU): TS102359 Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Vores Esker Gold Gin Gaveæske er med 4 Doctor Polidori Dry Tonics, og en spændende gin fra Skotland. Med saft fra de lokale sølvbirketræer, en blanding af krydderier, og honning, er denne gin både krydret, sød og helt unik.

Doctor Polidori Dry Tonic er en lækker klassisk tonic fra Tyskland. Den kommer fra det prisvindende destilleri bag Ferdinand’s gin, og er ligesom deres gin, i høj kvalitet. Dry versionen har en god kulsyre, og en dejlig tørhed, med bitre noter fra kinin. Den får desuden krydrede noter fra forskellige urter, som er infuseret i denne tonic. Det er bl.a. basilikum, timian, cubeb peber og enebær.

Ginnen i Esker Gold Gin Gaveæske er baseret på deres Esker hovedingredienser. Den indeholder, som de andre Esker gins, lokal sølv-birkesaft, hvilket giver et anderledes udtryk i smagen. Gold ginnen har desuden fremtrædende noter af rosa peber, som fint blender sammen med de andre tilsatte krydderier. For at bryde med den krydrede smag, er der tilsat honning. Dette giver en let sødme, der sammen med de krydrede noter komplimenterer citrusaromaen fra London Dry Gin basen.

Se denne gin som enkelt flaske her!

Destilleriet bag, er Esker Spirits, et prisvindende destilleri i Skotland. Deres produkter er kendetegnet ved kvalitet og smag, og de arbejder meget med lokale ingredienser og skotsk historie i deres gins. Placeret i det skotske højland, hvor rådyr, fasaner og køer regelmæssigt kommer forbi vinduerne, ligger destilleriet med en skøn udsigt, der er med til at inspirere til deres produkter.

Navnet Esker refererer ligeledes til omgivelserne. En esker er en bjergkam skabt af en gletsjer, og netop sådan en ligger destilleriet på.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort