DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

East London KEW Gin Gaveæske

Denne East London KEW Gin Gaveæske indeholder en spændende og floral gin, lavet af East London Liquor Co. og The Royal Botanical Gardens, KEW, i England. Hertil medfølger 4 skønne ufiltrerede Bermondsey Tonics.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

42%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

England

Varenummer (SKU): TS102311 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Vores East London KEW Gin Gaveæske er med en unik og spændende gin, og 4 ufiltrerede tonicvand. Ginnen er udviklet i et spændende samarbejde mellem East London Liquor Co. og The Royal Botanical Gardens, KEW, i London. Haven har historie flere hundrede år tilbage, hvor den både har heddet KEW Gardens, og KEW Park. Men i dag hedder den Royal Botanical Gardens, KEW.

Den tonic der medfølger i denne East London KEW Gin Gaveæske, er den engelske Bermondsey Tonic. Den er lavet specifikt til at give god plads til at man kan smage ginnens noter. Derfor er den forholdsvis mild i smagen. Den får sin lette gyldne farve fra kininen, som i denne tonic er udvundet på en naturlig måde, frem for at være kemisk afbleget.

East London Liquor co. vil med denne gin hylde planterne, og de bier der bestøver dem. Det er nemlig dem, der gør deres serie af gin mulige at lave, med de botanicals de bruger. I denne specielle gin har de brugt lys Douglas gran og frisk lavendel. Derudover er der appelsinskal, lakridsrod og fennikelfrø i ginnen, hvilket skaber den helt rette balance i smagen.

Køb ginnen for sig selv her!

East London Liquor Co., som destilleriet bag hedder, har ligget i London siden 2015. De ligger i skønne omgivelser i den østlige del af London, langs kanalerne, industrielle bygninger og Victoria Park. Brandet identificerer sig meget med den gamle ånd af East End, som var arbejdernes bydel. Destilleriet repræsenterer i dag lighed, ærlighed, hårdt arbejde og kampen for ligestilling. Deres motto er: “Decent booze, for decent people, at decent prices”.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort