DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

East London Gin Gaveæske

Vores East London Gin Gaveæske indeholder sættet til en god klassisk G&T. Ginnen er en klassisk London Dry Gin, med en tydelig smag af enebær, og noter af peber, kardemomme og citrus.

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

England

Varenummer (SKU): TS102281 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Denne East London Gin Gaveæske indeholder den skønne London Dry Gin fra det London baserede East London Liquor Co. Det er en klassisk gin, med tydelige noter af enebær, og med en krydret afslutning. Hertil medfølger 4 klassiske Doctor Polidori Dry Tonic.

Doctor Polidori Dry Tonic er en klassisk tonic fra det sydlige Tyskland. Den har en god tørhed, og en lækker kulsyre. Smagen er let krydret fra forskellige urter, som er infuseret i tonicen. Den indeholder bl.a. basilikum, timian, cubeb peber og enebær. Netop cubeb peber findes også i East London ginnen, hvilket bare gør denne tonic til et endnu bedre match.

Ginnen i vores East London Gin Gaveæske er destilleret med 7 lækre botanicals, som giver en skøn balance mellem friske og krydrede noter. De mere klassiske gin botanicals som enebær, kvanrod og korianderfrø skaber en skøn og lækker base. Hertil giver cubeb peber og kardemomme vame krydrede noter, som afbalanceres af søde og bitre citrusnoter fra citron og pink grapefrugt.

Køb ginnen som enkelt flaske her!

East London Liquor Co., som destilleriet bag hedder, har ligget i London siden 2015. De ligger i skønne omgivelser i den østlige del af London, langs kanalerne, industrielle bygninger og Victoria Park. Brandet identificerer sig meget med den gamle ånd af East End, som var arbejdernes bydel. Destilleriet repræsenterer i dag lighed, ærlighed, hårdt arbejde og kampen for ligestilling. Deres motto er: “Decent booze, for decent people, at decent prices”.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort