DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

East London Brighter Gin Gaveæske

Vores East London Brighter Gin gaveæske er kombinationen til en klassisk gin & tonic, med en kraftig og helt fantastisk smag. Den er helt perfekt, hvis man er til en god tør gin, hvor der ikke er sparet på smagen.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

45%

Brand

Flaskestørrelse

700ml

Land

England

Varenummer (SKU): TS102298 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

I denne East London Brighter Gin gaveæske, er der skruet op for smagsoplevelsen. Ginnen har tydelige noter af grapefrugt, sødlige krydrede noter, og en fantastisk tørhed. Sammen med den lækre spanske Indi Tonic, får man en tør og klassisk gin & tonic med kraft i.

Den klassiske Indi Tonic kommer fra Spanien, og er en god og klassisk tonic med en lækker mild bitterhed fra kininen. Denne tonic er fremstillet ved en traditionel vandbadsmetode, hvor smagsgiverne har ligget i blød i alkohol i op til 8 uger. Ved denne metode får man flere af de naturlige olier med fra ingredienserne, hvilket giver en mere naturligt intens smag..

Ginnen i East London Brighter Gin gaveæske er naturligvis East London Brighter Gin. Tydelige noter af grapefrugt er det første man møder med denne gin. Herefter flyder smagene sammen, og bliver til en lækker blanding af søde, krydrede og tørre noter. Den får sin klassiske og tørre ginsmag fra enebær, koriander og kvanrod. De krydrede undertoner kommer fra bl.a. cubeb peber, og kassiakanel. Til sidst har den også en anelse Darjeeling the i, hvilket giver en let sødme.

Find ginnen som enkelt flaske her!

East London Liquor Co., som destilleriet bag hedder, har ligget i London siden 2015. De ligger i skønne omgivelser i den østlige del af London, langs kanalerne, industrielle bygninger og Victoria Park. Brandet identificerer sig meget med den gamle ånd af East End, som var arbejdernes bydel. Destilleriet repræsenterer i dag lighed, ærlighed, hårdt arbejde og kampen for ligestilling. Deres motto er: “Decent booze, for decent people, at decent prices”.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort