DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Dreyberg Redberry Gin Gaveæske

Dreyberg Redberry Gin og Doctor Polidori Grape Tonic giver en spændende og anderledes gin & tonic, der bedst kan beskrives som en blanding imellem en klassisk G&T, og en sød bær G&T. Vi kalder den for Deutsche Himbeeren Gin & Tonic.

375,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS101666 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Dreyberg Redberry Gin Gaveæske indeholder den unikke Dreyberg Redberry Gin, og 4 flasker Doctor Polidori Grape Tonic. De giver en spændende og anderledes gin & tonic, der bedst kan beskrives som en blanding imellem en klassisk G&T, og en sød bær G&T. Vi kalder den for Deutsche Himbeeren Gin & Tonic.

Se opskriften her!

Doctor Polidori Grape Tonic kommer, ligesom Dreyberg, også fra Tyskland. Den er både krydret og frisk, og har en dejlig smag af bittersøde druer. Den middeltørre bitterhed fra kininen passer super godt til de florale og krydrede nuancer fra urter og blomster.

Ginnen i Dreyberg Redberry Gin Gaveæske har en dejlig smag af blandede røde bær, med tydelige noter fra granatæble og hindbær, som fint komplimenteres af klassiske gin botanicals.

Denne gin er meget smagfuld, med et smagsbillede prydet af botanicals som enebær, koriander, peber, mynte, hindbær, granatæble og solbær. Derudover indeholder den også både kvanrod og ribs.

Idéen bag Dreyberg Redberry Premium Gin var at skabe en sød og eksotisk gin til ginelskeren. Sødmen skulle således ikke skygge for smagen af gin, men derimod komplimentere og afrunde den. Det må man sige at den gør i den grad! Samtidigt har den fået et skud tysk edelweiss og alpeluft, der sammen med basen på tredobbelt destilleret vodka af højeste kvalitet, gør den mild og sød, men stadig tør og bitter, som gin bør være det.

Denne gin skiller sig ud på flere måder. Smagsmæssigt er den noget for sig selv, med de frugtige smagsnoter, der stadig giver plads til den klassiske gin-smag. Den er også anderledes i og med at mange frugt gins ofte har en lavere alkoholprocent. Denne gin formår at holde alkoholprocenten på 40%, og stadig have en sød og dejlig smag.

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort