DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Cockney’s Gin Gaveæske

 Spirits Selection 2016’s guldvinder Cockney’s Premium Gin giver først en frisk, sød duft af grape og mandarin, så tørre, grønne smagsnuancer fra enebær, som rundes fint af med en sød, floral note af violer og lakrids. Perfekt med Bermondsey Tonic.

500,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44.2%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Belgien

Varenummer (SKU): TS101970 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Cockney’s Gin Gaveæske indeholder den prisvindende Cockney’s Gin fra Belgien, og den skønne engelske Bermondsey Tonic. Ginnen er en forfriskende og krydret gin, som er yderst behagelig i munden. Den vil efterlade dig med smagsnoter af kvanrod, bitter appelsin, spidskommen, grapefrugt og lakrids.

Cockney’s Premium Gin kan dateres helt tilbage til 1838 og er dermed Belgiens ældste gin. Destilleriet blev startet af en omrejsende brite, heraf navnet Cockney’s, der efter sin hjemrejse til London overlod produktionen i hænderne på Jules De Brabandere, som tabte det under en boksekonkurrence til den nuværende familie. Det tog dog tre generationer før de gav sig i kast med destilleringen, men så tog det også fart! Startskuddet lød i 2001 da Luc Waterschoot overtog produktionen.

Cockney’s Gin Gaveæske er med Bermondsey Tonic, fordi de går super godt sammen. Det er en simpel tonic med en smuk rav farve, som kommer fra den naturlige ikke-blegede Kininbark. En naturlig og god tonic, som udover Kininbark kun indeholder citron, sukker og vand.

Med et finish af revet lakrids på toppen, bliver smagsnoterne af lakrids som findes i ginnen, fremhævet og som sammen skaber en dejlig krydret gin & tonic.

Hvis en lakrids gin og tonic lyder til at være fristende for dig, så kan du finde opskriften på en Liquorice Gin & Tonic lige her!

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort