DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Cabraboc Mandarina Ginlikør Gaveæske

Cabraboc Mandarina Ginlikør og Bermondsey Tonic er en virkelig god kombination, der har en dejlig smag af clementiner. Ginlikøren er perfekt afbalanceret mellem sødme, syrlighed og lette tørre noter fra enebærrene.

525,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

30%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS102205 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Vores Cabraboc Mandarina Ginlikør Gaveæske indeholder Cabraboc Mandarina Ginlikør og Bermondsey Tonic. Kombinationen er sød, frisk og frugtig, og den lette tonic giver god plads til at ginlikøren kan udfolde sig med sine unikke smagsnoter.

Bermondsey Tonic kommer fra England, og er udviklet specielt til at give god plads til ginnens noter. Den har en let gylden farve fra den ufiltrerede kinin, der er tilføjet direkte, uden kemisk afblegning.

Cabraboc Mandarina Ginlikør giver denne Gin & Tonic sin smag. Den har et strejf af sødme og syrlighed, samt duften af mandarin og intensiteten af enebær. Sóller dalen, hvor den kommer fra, er mere kendt for deres appelsiner og citroner. Dog er mandarinerne yderst populære blandt de lokale. De har en let aroma i skallen, og en skøn sødlig smag, der adskiller dem fra de andre citrusfrugter.

Køb flasken for sig selv her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Teamet bag består af tre generationer fra samme familie, der tilsammen har stærke kompetencer indenfor destillering, smagsudvikling, design, illustration og kommunikation. Efter mange års erfaring indenfor design og smagsudvikling af spiritus, besluttede de sig for at afprøve deres eget projekt, og startede destilleriet.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort