DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Cabraboc Ginebra De Mallorca Gaveæske

Cabraboc Ginebra de Mallorca Gaveæske giver er en klassisk G&T med lette noter af krydderurter, fennikel og citrus.

525,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

40%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS102229 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Cabraboc Ginebra de Mallorca Gaveæske indeholder Cabraboc Ginebra de Mallorca og Gents Tonic. Kombinationen er en klassisk G&T med lette noter af krydderurter, fennikel og citrus.

Gents Tonic kommer fra Schweitz. Den er lavet på blomsten Gentiana Lutea, der vokser i de schweiziske alper. Blomsten tilfører lette bitre og florale noter til denne milde tonic. Derudover har blomsten lagt navn til tonicen.

Cabraboc Ginebra de Mallorca er den første gin i serien. Den er lavet på en base af et destillat på vin. Herefter er der tilsat de traditionelle urter, som bruges i Hierbas Mallorquinas. Det er bl.a. citronverbena, citronblade, mandel, rosmarin, oliven og appelsin. Den mest fremtrædende smagsgiver i denne gin er fennikel, der giver den karakteristiske smag af anis.

Køb som enkelt flaske lige her!

Detilleriet bag denne gin hedder Spirit of the Island, og er en lille familie-virksomhed med tyske og mallorcanske rødder. Deres vision er at indfange essensen af middelhavets smage og livsstil, og destillere det til god gin. Alle gins i serien finder inspiration i øens mad, urter og kultur.

Gederne i deres logo og på flaskerne er en hyldest til destilleriets naboer, de vilde geder i Tramuntana bjergene. Gederne er selvstændige og stædige af natur, og deres karakteristiske udseende har lagt inspiration til brandet.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort