DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bruni Collin’s Gin Gaveæske

 Bruni Collin’s Gins sødme og friskhed akkompagneres perfekt i en Gin & Tonic af MG tonics som støtter op om den med sine noter af citrusfrugter og forfriskende bobler.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

39%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS172470 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Læs mere …

Vores Bruni Collin’s gin gaveæske indeholder den spændende Bruni Collin’s gin, samt 4 friske MG Tonica. Sættet her passer til vores opskrift på Kæmpe Læske Gin & Tonic, som er inspireret fra den velkendte sodavandsis.

Ginnen har en karakteristisk sødlig smag, med tydelige noter af forskellige citrusfrugter. Her er den kombineret med en MG Tonica. Det er en meget frisk og citruspræget tonic med en let tørhed og legende bobler. Hertil hører lidt limeskal på toppen og rigeligt med isterninger. Og så får man en Gin & Tonic der er meget forfriskende, og smager af sommerstemning og Kæmpelæske is.

Se opskriften her!

I en Bruni Collin’s gin gaveæske, er det for de fleste nok ginnen der betyder mest. Og Bruni Collin’s ginnen er virkelig en spændende og unik gin. Det er en gin, der for mange måske vælges fra, fordi det specielle flaskedesign ikke lige matcher de andre på hylden. Men når man først smager den, bliver de fleste overbeviste om, at den godt må komme med hjem alligevel.

Bruni Collin’s Distillery holder kortene tæt. De vil således ikke afsløre deres otte nøje udvalgte botanicals, som giver ginnen dens karakteristiske friske og søde smag. Det var på denne smag, at den vandt en velfortjent guldmedalje. Sødmen fra en særlig nedvanding med sukkersirup sikrer ligefrem ginnen en god smag. Denne gin kan altså sagtens, i modsætning til flere andre, nydes på egen fod uden andet end en isterning.

Den er lavet i samarbejde med World’s Cocktail Champion 2011, Manolo Martin, og Destilerias Joaquin Alonso som har destilleret siden 1944.

 

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort