DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bruni Collin’s Gin Gaveæske Twister

BEMÆRK! Indi Strawberry Tonic er erstattet med Sådan! Jordbær Hyldeblomst Tonic, opdateret billede kommer. Se den HER

Bruni Collin’s ginnens sødme og citrusfriskhed akkompagneres perfekt i en Gin & Tonic af Indi Strawberry Tonic, som giver en sødlig jordbærsmag og sammen med ginnen, giver smagen af en Twister is.

450,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

39%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Spanien

Varenummer (SKU): TS102342 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Læs mere …

Vores Bruni Collin’s gin gaveæske twister indeholder den spændende Bruni Collin’s gin, samt 4 søde Indi Strawberry Tonic. Sættet her passer til vores opskrift på Twister Gin & Tonic, som er inspireret fra den velkendte is.

Ginnen har en karakteristisk sødlig smag, med tydelige noter af forskellige citrusfrugter. Her er den kombineret med en jordbær tonic. Den spanske tonic har en sødlig smag af jordbær, og er fremstillet ved en traditionel vandbadsmetode. Denne metode sikrer at flere af de naturlige olier fra ingredienserne bliver bevaret, hvilket giver en mere naturligt intens smag. Med lidt frisk limeskal som garnish, og rigeligt med isterninger, får man altså en Twister Gin & tonic. Den er sød og forfriskende, og smager af sommerstemning og Twister is.

Se opskriften her!

I en Bruni Collin’s gin gaveæske twister, er det for de fleste nok ginnen der betyder mest. Og Bruni Collin’s ginnen er virkelig en spændende og unik gin. Det er en gin, der for mange måske vælges fra, fordi det specielle flaskedesign ikke lige matcher de andre på hylden. Men når man først smager den, bliver de fleste overbeviste om, at den godt må komme med hjem alligevel.

Bruni Collin’s Distillery holder kortene tæt. De vil således ikke afsløre deres otte nøje udvalgte botanicals, som giver ginnen dens karakteristiske friske og søde smag. Det var på denne smag, at den vandt en velfortjent guldmedalje. Sødmen fra en særlig nedvanding med sukkersirup sikrer ligefrem ginnen en god smag. Denne gin kan altså sagtens, i modsætning til flere andre, nydes på egen fod uden andet end en isterning.

Den er lavet i samarbejde med World’s Cocktail Champion 2011, Manolo Martin, og Destilerias Joaquin Alonso som har destilleret siden 1944.

 

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort