DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Bertha’s Revenge Sloe Gin Gaveæske

Denne Bertha’s Sloe Ginlikør Gaveæske indeholder den skønne Slåen ginlikør fra Irske Bertha’s Revenge, lavet på lokathøstede vilde slåenbær. Hertil er der 4 lækre engelske Bermondsey Tonics, designet til at give ginnen god plads.

375,00 kr. Inkl. moms

Vægt 1445 kg
Størrelse 10 × 10 × 25 cm
Alkohol

25%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Irland

Varenummer (SKU): TS101956 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør Gaveæske er et fantastisk sæt bestående af en skøn slåen ginlikør og en dejlig mild tonic. Det er selvfølgelig Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør og Bermondsey Tonic.

Slåen ginlikøren fungerer super godt med den engelske Bermondsey Tonic. Det er en let og mild tonic, designet specifikt til at give plads til ginnen og dens smagsnoter. Derfor er den meget mild i udtrykket, med lette bitre og florale noter. Den får sin gyldne farve fra kininen, som i denne tonic er udvundet på en naturlig måde, uden kemisk afblegning.

Stjernen i Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør Gaveæske er selvfølgelig ginlikøren. Den er lavet på slåenbær og den lækre Bertha’s Revenge Gin. Ginnen er lavet med basedestillat på mælkevalle fremfor den traditionelle hvede. Dette giver det unikke sødlige og fede udtryk, som er karakteristisk for Bertha’s Revenge Gin. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd. Derudover har de anvendt en blanding af lokale botanicals, og botanicals fremskaffet på en bæredygtig måde.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Her er kløver tilføjet som en hyldest til Irland og Bertha, og er håndplukket på græsarealerne omkring deres gård.

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør er bl.a. lavet med vilde slåenbær fra naturen omkring Ballyvolane gården. Slåenbærrene har ligget i blød i gin i flere måneder, før de bliver infuseret i det endelige produkt. Der bliver også tilsat lidt sukkersirup for at give en sødme til ginlikøren. Resultatet er en ginlikør, der er helt fantastisk både rent, og i en G&T.

Se ginlikøren som enkelt flaske her!

Gin og tonic i gaveæsken

Du kunne også være interesseret i...

0
0 varer i alt
Køb gavekort