DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Barr Hill Tom Cat Gin Gaveæske

Denne håndtaske indeholder gin og tonic til at lave vores Gin’N’Stormy Gin & Tonic, inspireret af den lækre Dark’N’Stormy drink. Brug limeskal som garnish, og nyd en spændende G&T med røgede noter og smag af ingefær.

775,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

45%

Flaskestørrelse

750ml

Brand

Land

USA

Varenummer (SKU): TS101628-1 Kategorier: , , Tags: , ,

Læs mere …

Barr Hill Tom Cat Gin Gaveæske indeholder den unikke Barr Hill Tom Cat Gin og 4 flasker Sådan! Ingefær & Citron Tonic. Kombinationen bliver en lækker Gin’N’Stormy Gin & Tonic, inspireret af den velkendte Dark’N’Stormy drink.

Sådan! Ingefær & Citron Tonic er en dansk og økologisk tonic, produceret i Slagelse. Den er lavet på naturlig råsaft fra ingefær og citron, hvilket giver en meget intens og naturlig smag. Det gør også, at denne tonic danner bundfald, hvorfor vi anbefaler at ryste den forsigtigt inden brug.

Barr Hill Tom Cat Gin er en spændende fadlagret gin, med tydelige røgede noter, fra Caledonia Spirits Distillery i USA. Den er lavet på deres klassiske gin, som er detilleret på kun 2 botanicals. Nemlig enebær og ren råhonning i verdensklasse. Herefter har Tom Cat versionen fået lov til at ligge på fade og lagre, hvilket giver den sin unikke smag.

Caledonia Spirits, som destilleriet bag Barr Hill Gin hedder, kom til som følge af ejeren Todd Hardie’s fascination af råhonning og dets egenskaber. En fascination han har haft siden han var barn, og senere gjorde en 30-årig karriere i som biavler og ejer af the Honey Gardens.

Der kom dog først for alvor gang i drømmen da han slog pjalterne sammen med destilleriets nuværende Head Distiller, Ryan Christiansen. Han har en ligeså stor fascination for destillering, som Todd har for honning, og har været ombord lige siden. Deres historie startede i 2011, og allerede i 2013 blev deres gin kåret som årets gin ved IWSC.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort