DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Barr Hill Gin Gaveæske

Barr Hill Gin er gentagne premium guld vinder ved IWSC, hvor den også fik titlen Gin of the Year 2013. Råhonningen giver ginnen naturligt søde, citrusfriske, floralbløde nuancer indrammet af bitterheden fra enebærrene.

Se vores opskrifter på Barr Hill HER

675,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

45%

Flaskestørrelse

750ml

Brand

Land

USA

Varenummer (SKU): TS101628 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Barr Hill Gin Gaveæske indeholder den unikke Barr Hill Gin og 4 flasker Bermondsey Tonic. Kombinationen bliver en klassisk gin & tonic med sødlige noter fra råhonningen, og en let bitterhed fra enebærrene. Vi har kaldt den for vermont Gin & Tonic, da ginnen kommer fra Vermont i USA.

Se opskriften her!

Bermondsey Tonic kommer fra England, og er designet til at give god plads til at man kan smage ginnen. Den har en let gylden farve, der kommer af at kininen er udvundet naturligt i stedet for kemisk. Smagen er mild, med bitre og florale noter.

Stjernen i vores Barr Hill Gin Gaveæske er selvfølgelig Barr Hill ginnen. Det er en spændende klassisk gin til den søde side, fra Caledonia Spirits Distillery i USA. Det særlige ved denne gin, er at den er lavet på kun to botanicals. Nemlig enebær og ren råhonning i verdens klasse. Honningen giver spændende florale noter og en blød sødme, der går rigtig godt sammen med bitterheden fra enebærrene.

Caledonia Spirits, som destilleriet bag Barr Hill Gin hedder, kom til som følge af ejeren Todd Hardie’s fascination af råhonning og dets egenskaber. En fascination han har haft siden han var barn, og senere gjorde en 30-årig karriere i som biavler og ejer af the Honey Gardens.

Der kom dog først for alvor gang i drømmen da han slog pjalterne sammen med destilleriets nuværende Head Distiller, Ryan Christiansen. Han har en ligeså stor fascination for destillering, som Todd har for honning, og har været ombord lige siden. Deres historie startede i 2011, og allerede i 2013 blev deres gin kåret som årets gin ved IWSC.

Gin og tonic i gaveæsken

0
0 varer i alt
Køb gavekort