DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Gaveæsker

Der er mange ting at fejre, og der er altid en god grund til at give en gave. Det gælder naturligvis også gin gaveæsker, som kan give lidt ekstra forkælelse til en god ven, kollega eller partner af den ene eller anden grund. Læs mere …

Filtre

Viser 1–24 af 74 resultater

Glæd en god ven, kollega eller partner med en lækker gin gaveæske fra Two Socks. Vi har samlet alle vores gaveæsker et sted, så du nemt kan finde den gaveæske, der passer lige præcis til den eller de personer, du synes har fortjent at blive forkælet. Leder du efter en lækker gin gaveæske, som du kan glæde dine ansatte eller en god samarbejdspartner med, har vi også et bredt udvalg af firmagaver med gin og tilbyder desuden individuelle sammensatte firmagaver. Med disse kan du vise dine medarbejdere, hvor meget du sætter pris på dem.

Vores gin gaveæsker er praktiske, fordi de udover at komme med en dejlig gin også indeholder tonic, der passer til. Det sikrer, at du altid får den helt rigtige kombination til en herlig gin og tonic.

Luksus gin og tonic fra Two Socks er for alle

Vores gin gaveæsker fås i mange forskellige varianter fra flere forskellige brands. I vores sortiment har vi gin gaveæsker fra både den spanske producent Bruni Collin’s, fra Saarlandet Ferdinand’s, fra middelhavsproducenten Gin Mare og fra mange andre førende ginproducenter fra hele kloden.

Vi fører både Dry Gins, klassiske gins, krydrede gins og gins med smagsnoter ovre i det søde, friske og frugtige. De mange ginvariationer og smagsnuancer gør, at der er noget for enhver smag. Alle kan være med, og uanset om du leder efter en gaveæske til en mand eller kvinde, vil du derfor helt sikkert kunne finde en, der passer til hans eller hendes smag.

Giv en gin gaveæske til en garvet gindrikker, som du ved elsker gin, eller giv en du holder af mulighed for at få en unik ginoplevelse med vores eksklusive gin gaveæsker. Alle vores gaveæsker indeholder de to vigtigste ting, du skal bruge for at lave en god gin og tonic: En af vores luksus gins og medfølgende tonics, der passer til ginnen. Både gin og tonics er nøje udvalgt og sammensat med respekt for ginnens DNA, der sikrer en autentisk ginsmag i en lækker gin og tonic.

Forkæl en du holder af med vores gin gaveæsker

Gin og tonic er blevet en yderst populær drink, og vores gin gaveæsker er derfor også blevet et populært valg for mange, der ønsker at forkæle deres nærmeste eller ansatte i virksomheden. Mangler du en god gaveidé til mors dag, fars dag, til ham eller hende? Der er altid en god anledning til at sætte sig tilbage og nyde de velbalancerede smagsnoter og botanicals i en skøn gin og tonic.

Med vores gin gaveæsker med luksus og prisvindende gins fra hele verden kan du forkæle en du holder af og tage vedkommende med på en unik og autentisk rejse ind i ginnens verden. Uanset om du giver en af vores gin gaveæsker til en nybegynder eller ginentusiast, er gin og tonic fra Two Socks altid et godt valg, som man ikke kan gå galt i byen med, og som kan nydes af alle.

0
0 varer i alt
Køb gavekort