DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Gingle Bells Gin 46.4% 700ml

LIMITED EDITION 2021

Four Jiggers Gingle Bells er en dansk økologisk julegin. Smagen er varm og blød, med julede smagsnoter af appelsin og kanel.

400,00 DKK Inkl. moms

Ikke på lager

Alkohol

46,4%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Danmark

Varenummer (SKU): TSjulegin Kategorier: , , , Tags: , ,

Læs mere …

Four Jiggers Gingle Bells Gin er en skøn dansk julegin, som destilleres i Slagelse. Den er en Limited Edition, som er lavet særligt til julesæsonen 2021, for at have en gin, der passer til decembers julehygge.

Ginnen er dansk, økologisk og håndlavet, på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Det er Per, Master Distiller, som producerer alt deres gin. Bag på hver enkelt flaske finder du også hans signatur. Han destillerer på et destilleri, som kommer fra Arnold Holstein i Tyskland. Det har en 370 liters kedel, kombineret med en 4 cups destilleringssøjle.

Denne julegin indeholder 13 økologiske botanicals, og har en alkoholprocent er på 46,4%. Med denne forholdsvis høje alkoholprocent, bringes alle ingredienser i spil og kompleksiteten reflekteres i smagsoplevelsen. Alle botanicals er nøje udvalgt efter smag og kvalitet, og med øje for den bedst mulige kombination.

De mest fremtrædende smagsnoter i denne Four Jiggers Julegin, er appelsin, kanel og en smule ingefær. Det er nogle botanicals der ofte forbindes med jul, og både duft og smag leder tankerne hen på hyggelige juleminder. I en gin & tonic, anbefaler vi en masse isterninger, 4 cl af juleginnen, 100ml god klassisk tør tonic (vi bruger Doctor Polidori Dry Tonic), en skive tørret appelsin og lidt revet kanel. Så er der ren julehygge på glas.

Se også vores klassiske Four Jiggers Gin her!

0
0 varer i alt
Køb gavekort