DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Four Jiggers Gin’ocello 25,4% 500ml

Four Jiggers Gin’ocello er en citronlikør, lavet på Four Jiggers Gin og økologiske citronskaller. Den har en skøn intens smag af citron.

300,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

25%

Flaskestørrelse

700ml

Brand

Land

Danmark

Læs mere …

Four Jiggers Gin’ocello er seriens nye sommerlige citronlikør, som destilleres på destilleriet i Slagelse. Den er lavet med økologiske citronskaller, der har ligget i blød i Four Jiggers Gin. Det giver den flotte gule farve, og en intens og rund smag af citroner.

Denne likør kan nydes kold med isterninger, eller i en lækker G&T med fx en jordbærtonic eller en mild klassisk tonic.

Navnet Four Jiggers kommer fra deres filosofi om den perfekte Gin & Tonic. De mener, at 4 cl gin og 100 ml tonic, er det helt rette blandingsforhold. Det er også det blandingsforhold vi bruger på vores ginbarer. For at få perfekt afmålte G&T’er, bruges et lille målebæger, der hedder en jigger. Deraf kommer navnet Four Jiggers Gin, og logoet forestiller ligeledes en jigger.

Ginnen er dansk, økologisk og håndlavet, på en økologisk 96% landbrugsalkohol. Det er Per, Master Distiller, som producerer alt ginnen. Bag på hver enkelt flaske finder du også hans signatur. Han destillerer på destilleriet, som kommer fra Arnold Holstein i Tyskland. Det har en 370 liters kedel, kombineret med en 4 cups destilleringssøjle.

0
0 varer i alt
Køb gavekort