DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Saar Quince Ginlikør 30% 500ml

Ferdinand’s Saar Quince Gin er Avadis Distillery svar på en slåen gin. Den spiller på de samme smagsnuancer som deres Ferdinand’s Saar Dry Gin, men udmærker sig med en pære sød smag fra infusion med destilleriets gyldne gårdkvæder.

Se vores G&T opskrifter på Ferdinand’s Saar Quince HER

Se gaveæsken på Ferdinand’s Saar Quince HER

400,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

30%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS190627 Kategorier: , Tags: , , ,

Læs mere …

Ferdinand’s Saar Quince Ginlikør er en sød og frisk ginlikør med lokale kvæder fra Sydtyskland. Den er Ferdinand’s svar på en slåen ginlikør, og kan både nydes i en sød gin & tonic, eller rent over et par isterninger.

Smagsnoterne i denne ginlikør er sødlige og friske fra kvæden, men man kan også ane noter fra andre botanicals. Den er nemlig baseret på deres Ferdinand’s Saar Dry Gin, som har en kompleks smag fra sine 30 botanicals. Ginnen har trukket med kvæderne i flere uger, for at få den søde smag ud af dem.

De sødlige noter i Ferdinand’s Saar Quince ginlikøren går super godt i en G&T, sammen med Bermondsey Tonic. Bermondsey er en engelsk tonic, der er lavet med det formål, at den skal give god plads til smagsnuancerne i ginnen. Det er derfor en mild tonic, med en let og lækker kulsyre. Derudover er den ufiltreret, hvilket giver den en fin gylden farve.

Se opskriften med Bermondsey Tonic her!

Avadis Distillery er destilleriet bag Ferdinand’s gin, og ledes af destillerimester Andreas Vallendar. Han har startet Ferdinand’s brandet i samarbejde med vinbonden Dorothee Zilliken, fra det anerkendte Zilliken vin-gods. Visionen var at skabe en gin, der hylder det sydtyske Saarland. Derfor har de valgt over tredive lokale ingredienser, heriblandt de kendte rieslingdruer, gyldne kvæder og selvfølgelig moselvinen, til at danne rammen om et ginbrand opkaldt efter den første royale preussiske distriktsskovfoged på egnen.

0
0 varer i alt
Køb gavekort