DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s Fassstaerke Saar Dry Gin 66.6% 500ml

Ferdinand’s Fassstaerke Saar Dry Gin er præcis som navnet antydet det, et stenfads-forstærket Ferdinand’s Saar Dry Gin batch med nærmest eksplosiv smagsintensitet. Den er noget for dig, der er fan af originalen.

500,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

66.6%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS192089 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Ferdinand’s Fassstaerke Saar Dry Gin er en stærkere udgave af den prisvindende Ferdinand’s Gin. Den kommer fra det sydlige Tyskland, og er lavet på over 30 botanicals. Vi har en særlig tilknytning til denne gin, eftersom den blev udviklet hos Avadis Distillery på vores forespørgsel.

Avadis Distillery, som destilleriet bag Ferdinand’s gin hedder, er under kyndig ledelse af destillerimester Andreas Vallendar. Han har skabt Ferdinand’s Saar Dry Gin i samarbejde med vinbonden Dorothee Zilliken, fra det anerkendte Zilliken vin-gods. De ville skabe en gin, der hyldede Saarland, og valgte over tredive lokale ingredienser, heriblandt de kendte rieslingdruer, gyldne kvæder og selvfølgelig moselvinen, til at danne rammen om en gin opkaldt efter den første royale preussiske distriktsskovfoged på egnen.

Ferdinand’s Fassstaerke Saar Dry Gin er lavet på deres Saar Dry Gin, som er blevet forstærket på stenfade. Alkoholprocenten er kommet helt op på 66,6%, hvilket giver en enorm intensitet i smagen. Selvom alkoholprocenten er så høj, bliver den dog ikke sprittet. I stedet fremhæves nogle dybere smagsnoter fra de mange botanicals, hvilket giver en mere kraftig og eksplosiv smag.

Med de samme 30 botanicals som i den originale, har denne gin tydelige smagsnoter af enebær, rieslingdruer, moselvin, kvæde, lavendel, jasmin, fersken, æble, fennikel og ingefær. Sammen med en Doctor Polidori Dry Tonic, får man en super lækker G&T med en skøn smag. Og selvom alkoholprocenten er høj, holder vi fast i vores blandingsforhold med 4 cl gin og 100 ml tonic. Selvfølgelig med en masse isterninger.

0
0 varer i alt
Køb gavekort