DK: FRI FRAGT OVER 500 KR. 
SE & DE: FRI FRAGT OVER 700 KR.

Ferdinand’s 8Y Anniversary Edition Gin 44% 500ml

Ferdinands 8y jubilæumsudgave er en skøn gin, som er infuseret med b.la. honning og abrikos, samt at den er nedvandet med deres velkendte riesling vin fra det smukke Saar område.

600,00 kr. Inkl. moms

Alkohol

44%

Flaskestørrelse

500ml

Brand

Land

Tyskland

Varenummer (SKU): TS195721 Kategorier: , Tags: , ,

Læs mere …

Ferdinand’s 8y anniversary edition gin er en skøn jubilæumsedition, som er en hyldest til Ferdinands Saar Dry Gin. Hvert år udkommer Ferdinand’s med en ny jubilæums gin. I år er det altså denne super skønne gin, som vi får lov til at nyde.

Ferdinands 8y jubilæumsudgave er en skøn gin, som er infuseret med bl.a. honning og abrikos. Så er den selvfølgelig nedvandet med deres velkendte riesling vin, fra det smukke Saar område.
Honningen er indsamlet fra mere end 30 lokale bistader som befinder sig lokalt rundt om destilleriet. Abrikosen, som også er at finde i ginnen, er også indsamlet på Ferdinand’s egne frugtplantager. Det er for Ferdinand’s meget vigtigt at deres botanicals så vidt som muligt bliver høstet og indsamlet lokalt.

Ferdinand’s 8y anniversary edition gin er en flaske som skiller sig ud på mange punkter. Den har et karakteristisk og smukt design, med en gylden honning farvet flaske. Unikt for indpakningen er, at den er designet efter bitavlerne, hvori honningen ligger.

  Ferdinand’s gin har sit navn efter den kongelige preussiske Ferdinand Geltz (1851 -1925) og får sin inspiration til deres fantastiske produkter fra det smukke landskab i Saar området. De bruger hovedsagelig de samme botanicals som i deres Ferdinand Saar Dry Gin, netop for at bevare det der særpræger deres produkter, nemlig det smukke Saar område. Ferdinands producerer fantastiske kvalitets produkter, med unikke lokale botanicals.

Se alle vores Ferdinand’s produkter på vores webshop lige her! 

0
0 varer i alt
Køb gavekort